Search Results: 'Hijet'

Search

×
×
×
×
2 results for "Hijet"
HIJET E DRITËS - Poezi By SKËNDER SHERIFI
Paperback: $15.09
Prints in 3-5 business days
Në aspektin e formimit kultural, të referencave, të eksperiencave, është në një tjetër Galaksi, me vite drite larg nesh … Por se identiteti shqiptar... More > është prezent dhe i afirmuar në vepren e tij, pa e mohuar edhe pjesen evidente frankofone. Kemi të bëje me nje Artist të intuiteve, instinkteve, të perjetimeve, të kujtesave, të erëzave, të gusteve, të shijeve dhe të shqisave, poet i energjive, i valëve, i atmosferave, i dashurive … nuk futet në shkollen puro rationale dhe cerebrale. Autori është magnetik dhe na tëhjek në stuhinë ose tsunamin e tij poetik, marramendjen e vargjeve, fyshek zjarret e tij leksikore, dhe efektet e pa ndërprera të surprizes, të papriturës.< Less
Daihatsu Hijet OWNERS MANUAL 1999-2007 S210P Chassis By Trebor Snetram
Paperback: $77.53
Prints in 3-5 business days
Owners manual for chassis number S210P produced from 1999 to 2007. Fuse, liquid capacity, towing, maintenance requirements and other useful information for S210P owners.