Search Results: 'KRITIKA'

Search

×
×
×
×
16 results for "KRITIKA"
My Love Story By Kritika Pokhrel
Paperback: $2.32
Prints in 3-5 business days
This story is about a girl named Kritika Chettri who is a 17 year old student of Panchayat English School. She lives in Beldangi Jhapa, Nepal. Kritika fell in love with Sonam and constantly tried to... More > gain his attention. Later, she and Sonam became friends.< Less
kritika metafisika By giacinto p. di monderose
eBook (PDF): $1.30
kritik-metafisik...metafisik-non-pensa-ereignis-event
Dnevnik nachinayuschego kritika By Vyacheslav Astremskiy
Paperback: $27.00
Prints in 3-5 business days
ВЯЧЕСЛАВ АСТРЕМСКИЙ ДНЕВНИК... More > НАЧИНАЮЩЕГО КРИТИКА Юмор, с элементами «глубоких» мыслей. Книга написана для любителей просто «поржать». Если вы хотите зарядиться хорошим настроением на весь день, утром за чашечкой кофе, откройте любой день дневника и прочтите. [CODE-ART]< Less
KRITIKA LETRARE DHE "SFIDAT": MEDIA E RE DHE KRIJIMTARIA SHQIPTARE By Fatmir Terziu
Hardcover: $98.80
Prints in 3-5 business days
... Një vizitë mendore në kompleksin linguistik të Archerit nuk mjafton të krekoset në hapjen dhe mbylljen e kapakut të fundit. Natyrshëm një libër i... More > tillë, duhet hapur me kujdes disa herë në një veprim estetik që nis me kapakun e tij të parë dhe me një veprim po aq estetik që natyrshëm kupton atë që ky libër duhet ‘përkëdhelur’ e mbajtur miqësisht, ndoshta aq sa “Lufta dhe Paqja”, (War and Peace) “I zoti i Unazave” (The Lord of the Rings) apo edhe dhjetë librat e tjerë që figurojnë si më të lexuarit dhe më të vlerësuarit në skenën letrare botërore...< Less
KRITIKA NDRYSHE: -Vëzhgim në brendësi të prozës e poezisë shqiptare- Pjesa e Dytë By Fatmir Terziu
Hardcover: $53.00
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
Duke përdorur me profesionalizëm lentet e strukturave konceptuale më të përpunuara mbi modernizmin dhe pasmodernizmin, Terziu zbulon edhe lidhjet e qenësishme të... More > arritjeve më të vyera të tregimtarisë shqiptare të ditëve tona jo vetëm me rrjedhat përkatëse të modernitetit, por edhe me nektarin e papërsëritshëm të gurrës rrëfimtare të krijimtarisë folklorike të shqiptarëve. I çliruar nga ankthet e paragjykimeve ideologjike dhe si një “gjeolog” i sprovuar Fatmir Terziu gjurmon mineralin e vërtetë artistik, jo vetëm në dritën e diellit e në regëtimet e hënës, por edhe në terrin e natës. Si të thuash, ai është i pajisur me busullën teorike që e orienton drejt mineralit artistik të çdo kohe dhe kudo që të ndodhet. (Prof. Dr. Zyhdi DERVISHI)< Less
¿Cómo salir de pobre y no morir en el intento? - Krítika al Sistema By Miquel J. Pavón Besalú
eBook (PDF): $2.48
(1 Ratings)
Es un libro en el que se recogen una serie de temas de opinión sobre el actual sistema económico, político y social. Se piensa en voz alta y crítica sobre los derechos... More > básicos y cómo debería ser una empresa social.< Less
POEZIA, ‘HARAÇI’ TJETËR PËR KOHËRAT By Fatmir Terziu
Paperback: $7.74
Prints in 3-5 business days
Iliriana s’ndjek asnjë modë: në vitet e shumta të krijimtarisë së saj poetike mbeti gjithnjë vetvetja. Mund të perifrazoj këtu një nga... More > poezitë e saj: ”Jam e mbetem Ofeli”, domethënë një qenie fine dhe e ndjeshme. Iliriana s’e përkuli poezinë e vet ndaj rregullave të hekurta të “realizmit socialist”, nuk iu tremb shprehjes së sinqertë të ndjenjave të veta, të kontrolluara rreptësisht në atmosferën e diktaturës. Klara Kodra< Less
Getting Sorted By Hartmut Abendschein
Paperback: $3.14
Prints in 3-5 business days
Rekombinationsdichtung der Farbweltordnung von Werner und Syme. ---------------- Hartmut Abendschein lives and works in Bern (Switzerland). Latest Publications: „Author DNA“, Edition... More > Haus am Gern (2019). „mn ltztr krnz ei ee a“ edition taberna kritika (2019), „Precision and Recall“. Excerpts in: perspektive 96+97 (2019). „nicht begonnenes fortsetzen. Text, Kontur, Schatten“, edition taberna kritika (2017). More: abendschein.ch, twitter.com/etkbooks ---------------- Die Leere Mitte, Random Access Series 3½ Berlin, 2019.< Less
Significance of Stellar Astrology By Dr S.P. Bhagat
eBook (ePub): $8.99
By the term “Star” is meant that which is fixed and unchangeable and also motionless. There are myriads and myriads of these stars or jyotisa in the heavens. Out of these, there are only... More > about 300 stars which are useful to the different globes or in other words have influence on them. All these countable stars are grouped into 27 group stars from Aswini to Revati. The three stars which resemble the face of a horse are called Aswini (Aswa-horse) and the three others in the form of a triangle are called Bharani, and similarly other groups, viz, Kritika, Rohini etc. First of all the Aswini group starts and to the east of this is Bharani and to the east of this Kritika and so one. And in this manner all the 27 stars-groups are formed into a circle commencing from the east. This is called the Bha-Chakra or Zodiac. All these stars have occupied Akasa or heavens. also learn about use of Steller or nakashtras for accurate prediction.< Less
Ukrainians and Jews in Revolutionary Times By Henry Abramson
Hardcover: List Price: $34.95 $29.71 | You Save: 15%
Prints in 3-5 business days
In 1917, Jewish and Ukrainian activists worked to overcome previous mutual antagonism in an independent Ukraine, but the bold experiment ended in terrible failure as anarchic violence swept the... More > countryside.This revised edition of the 1999 printing includes a new Foreword and Afterword by the author. Praise for the First Edition: "A highly readable book, breaking new ground and attaining a degree of objectivity that might settle most of the thorny issues involved." The Journal of Modern History "A landmark book on Ukrainian-Jewish Relations.” Nationalities Papers "A must for scholars and laymen alike." Shofar "Abramson’s impressive command of Ukrainian and Jewish sources lends itself to a critical shift” Association for Jewish Studies Review "Abramson’s book rises above national agendas to provide an objective analysis." The Russian Review “Abramson provides a serious, thoughtful, and carefully worded work…the most balanced and complete existing account.” Kritika< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8
LOOKING FOR A MIRACLE...LOOK WITHIN YOUR LIFE LOOKING FOR A... By May Lewis
Paperback: $6.20
 
 
9
 
 
10
My Wars My Wars By Richard Bushong
Paperback: $14.36