Search Results: 'Kullas'

Search

×
×
×
×
3 results for "Kullas"
Reaper By Andrew M Kullas
Paperback: $6.98
Prints in 3-5 business days
A Young Woman is attacked in her home one night
Reaper By Andrew M Kullas
eBook (PDF): $2.36
A Young Woman is attacked in her home one night
BREG LIQENI - Poezi By Adem ABDULLAHU
Paperback: $14.77
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Adem Abdullahu u lind në Shipkovicë të Tetovës. Punon mësues në vendlindje. Shkruan poezi dhe prozë. Është magjistër i pedagogjisë. Ka filluar... More > të botojë që nga viti 1985 nëpër revista e gazeta të kohës. Është pjesëmarrës në shumë konkurse letrare dhe fitues çmimesh. Është anëtar i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptarë në Maqedoni. Ka të botuara këto vepra: ECJA VERTIKALE - poezi, Naim Frashëri, 1993 Tiranë. ARADHA E SHKRONJAVE - poemë për fëmijë, 1994 Tetovë. DETI DHE KULLA - skica, tregime e përralla, 1996 Tetovë. LOTËT E LULEVE - poezi, 1997 Tetovë. KATI I TRETË - tregime për të rritur, 1999 Tetovë. BUKURIA PËR DHEMBJE - prozë, 1999 Tetovë. TRIDHJETË E GJASHTË KALLËZIME E NJË PËRRALLËZ - kallëzime popullore, 2000 Tetovë. TË TRETË - pjesë skenike për fëmijë, 2002 Tetovë. TOKË E DASHURI - poezi për të rritur, 2003 Tetovë. BREG LIQENI - 2005 libri i dhjetë i autorit.< Less

Top 10

see more >
 
 
 
2
Bootstrap Student Workbook Bootstrap Student... By Emmanuel Schanzer et al.
Paperback: $10.00
 
 
3
 
 
 
 
7
Curious Peach Curious Peach By Denise Provost
Paperback: $10.00
 
 
 
 
9
B Inspired B Inspired By Brandon Warren
Paperback: $15.99