Search Results: 'MECA'

Search

×
×
×
×
96 results for "MECA"
MECA Thesis By Bill Cifuni
Paperback: $12.50
Prints in 3-5 business days
Graduate Thesis
MECA MFA Thesis 2013 By beth taylor
Paperback: $15.22
Prints in 3-5 business days
MECA's MFA Thesis Exhibition Catalogue 2013 is an index of work from students graduating with their MFA in Studio Art.
303 MAD BATTLES By Hamdi Meça
Hardcover: $36.00
Prints in 3-5 business days
303 RIVERS The battle of the poet with his pains is both difficult and perfect. It is a difficult battle because he has to put up with defeat and conquest and translate them into beautiful joys. And... More > Hamdi Meça, through his book “303 Mad Battles”, has put up with, defeated, conquered and translated his pains 303 times, thus creating 303 rivers, which will create the vast sea of happiness of every man if they find the gates of mind and soul flung open. Prof. Dr. Ukë ZENEL Buçpapaj< Less
A Poetic Mountain Range By Hamdi Meça
Hardcover: $30.00
Prints in 3-5 business days
Hamdi Ismail Meça is one of the most renowned authors in Albania. He was born on September 6th, 1952 (Kruja- Albania). He is a poet, prose writer, publicist, essayist, publisher, and scholar.... More > He has obtained a university degree in Language and Literature and during his career, he obtained other qualifications as well. During 40 years he had authored over 40 volumes in prose and poetry. The author and his creativity have been rewarded with prestigious prizes, he has been honored and received many national and international honorary titles. The poems have been translated into several languages and published in several countries outside Albania. [An Albanian version of this book is available as well].< Less
ENVISION: The Young Accessory Designer's Guide to Collection Development By Meca McKinney
Paperback: List Price: $28.50 $25.65 | You Save: 10%
Prints in 3-5 business days
If you believe your perspective on how people should accessorize is unique and worthy of attention from consumers, this book will help you take your concepts from vague ideas to fully realized... More > collection. It will guide you through the process, seamlessly. By the end of the book, you will have designed a signature body of work: a professional presentation of your own collection of accessories!< Less
ENVISION: The Young Accessory Designer's Guide to Collection Development By Meca McKinney
eBook (PDF): $10.00
(1 Ratings)
ENVISION will show you how to take your accessory design concepts from vague ideas to a realized collection of wearable pieces. It will guide you through the design process to present your own... More > collection of accessories in a cohesive, professional manner. Ideal for shoe/handbag/jewelry designers and milliners.< Less
Future Ruins MECA MFA 13 By Adam Robertson
Paperback: $14.46
Prints in 3-5 business days
Adam Robertson's MFA Thesis project 2013. This project is an exploration of understanding of time and history
MECA's GD major' SHARE ME cookbook By Kelsey Wise
Paperback: $16.50
Prints in 3-5 business days
Collection of the Maine College of Art's Graphic Design majors of 2012 favorite recipes. Based on the tradition of sharing recipes with friends.
Viza By Hamdi Meça
Hardcover: $30.00
Prints in 3-5 business days
Poeti dhe shkrimtari shqiptar Hamdi Meça tek ky lloj specifik letërsie ka botuar gjer më sot dhjetëra libra në poezi e në prozë. Ndër vlerësimet e... More > larmishme, e pse jo, shënohet dhe viti 1989, kur Kuvendi Popullor i Shqipërisë në diktaturë, me dekret Nr 7324, i jep autorit Medaljen “NAIM FRASHËRI”. Sot ky poet e shkrimtar nga Shqipëria, është i përkthyer në gjuhë të ndryshme si dhe botuar në dhjetra antologji ndërkombëtare, revista, gazeta dhe portale prestigjioze në botë. Krijimtarinë e autorit po e boton cilësisht në dy gjuhë, anglisht dhe shqip, enti botues ndërkombëtar Aquillrelle, Kroaci. Këta botime nga Aquillrelle janë variante përfundimtare të veprës së tij.< Less
303 BETEJA TË ÇMENDURA By Hamdi Meça
Hardcover: $36.00
Prints in 3-5 business days
303 LUMENJ Beteja e poetit me dhimbjet është betejë e vështirë dhe e përkryer njëherazi. Është betejë e vështirë sepse ai duhet t’i... More > përballojë, t’i mundë, t’i pushtojë dhe t’i përkthejë ato në lumturi të bukura. Dhe, me librin “303 Beteja të Çmendura”, Hamdi Meça i ka përballuar, i ka mundur, i ka pushtuar, dhe i ka përkthyer dhimbjet në lumturi të bukura 303 herë, duke krijuar kështu 303 lumenj, të cilët, nëse i gjejnë të hapura dyert e mendjes dhe të shpirtit, do të krijojnë detin e madh të lumturisë te çdo njeri. Prof. Dr. Ukë ZENEL Buçpapaj< Less

Top 10

see more >
 
1
Його Історія Йог By Kevin Rust
Paperback: $2.34
 
 
 
 
3
Fully Consecrated Fully Consecrated By Haley Wade
Paperback: $25.00
 
 
 
 
5
114 Treasures 114 Treasures By Jewel of Faith
Paperback: $2.95
 
 
 
 
 
Age Verification Required
 
10