Search Results: 'Matem'

Search

×
×
×
×
2 results for "Matem"
Obra do Acaso By Humberto Lopes
Paperback: $16.00
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
A trama se passa no Rio de Janeiro no anos de 1990 e conta a história de amores frustrados e de assassinatos que de certa forma envolve as frustrações amorosas. Tudo... More > começa quando Cátia recebe uma carta anônima dizendo que o seu noivo Dionísio a estar traindo, a moça começa lembra do dia em que o conheceu e como se apaixonaram a primeira vista. Com o desenrolar da trama surgem novas personagens em que e uma em especial é Douglas amigo de infância de Dionísio e ex-namorado de infância de Cátia. Irene também aparece, ela é apaixonada por Diónísio e ambos matem um casos, só que Irene ainda tem um outro segredo.< Less
Fragment Tokë - Perde By Robert Skyler
eBook (ePub): $4.99
Fragment Tokë – Një aventurë epike në drejtit mani-, kjo seri e, tregime të shkurtra racionale; peshat e njohurive të sigurisë kundër nënshtrimit... More > të të kuptuarit.   Perde: Lulëzuar Në Dekadenca   Çfarë kuptimi ka pak në botë është ushtruar nga ata dalluar veten me tiraninë e ne. Ne i quajmë ato ata, dhe duke bërë kështu të matem këtë tirani me shpresë se mund të mbështesin në vend se të na vij. Por si ëndrrat më që nuk mund të mbijetojnë dritën e ditës, na lënë pa mbështetje, koprrac, dëshirë kapur me atë që ata thonë se sikur të ishin folur, me zërin tonë, me anë të bëjmë iluzionet e tyre jetojnë në drejtim natën e ardhshme... Që ne të mund të ëndërrojnë sërish.   Dhe, Thjeshtë English Edition: What small know there is in the world is force by those mark them with the rule of we...   Dhe, English Edition: What little understanding there is in the world is wielded by those distinguishing themselves with the tyranny of we...< Less

Top 10

see more >
 
1
B Inspired B Inspired By Brandon Warren
Paperback: $15.99
 
 
 
 
4
19-20: MS V3.0 19-20: MS V3.0 By Liza Cowan
Paperback: $30.00
 
 
 
 
 
 
 
 
10