Search Results: 'Naim Hasani'

Search

×
×
×
×
1 results for "Naim Hasani"
AVOKATI NAIM HASANI MODELI SHQIPTAR I INTEGRIMIT By Fatmir Terziu
Paperback: $8.00
Prints in 3-5 business days
Ne ia dedikojmë vlerave. Ne ia dedikojmë Njeriut, integralit të komunikimit, integrimit. E thella e nivelit të komunikimit dhe vetë integrimit nuk është thjesht... More > komunikimi, por bashkësia komunitare e komunikimit, angazhimi komunitar dhe ndihma komunitare drejt jetikes që barazpeshon vlerat. Ajo është e pafjalë ... përtej fjalës ... përtej konceptit.< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
3
The Way It Was The Way It Was By Alvin Fuhrman
Hardcover: $31.49
 
 
4
Vein Book Vein Book By Eric Dohner
Paperback: $10.00
 
 
 
 
7
LOOKING FOR A MIRACLE...LOOK WITHIN YOUR LIFE LOOKING FOR A... By May Lewis
Paperback: $6.20