Search Results: 'POEZIA'

Search

×
×
×
×
68 results for "POEZIA"
Poezia Ebraica Moderna By Adrian Grauenfels
eBook (PDF): $3.50
O antologie de poezie ebraica moderna tradusa in limba Romana , 44 de autori, bogat ilustrata cu desene si grafica. Poezie stradala, de razboi, dragoste, filosofie, viata la oras, existentialism,... More > starea artei, etc< Less
POEZIA, ‘HARAÇI’ TJETËR PËR KOHËRAT By Fatmir Terziu
Paperback: $7.74
Prints in 3-5 business days
Iliriana s’ndjek asnjë modë: në vitet e shumta të krijimtarisë së saj poetike mbeti gjithnjë vetvetja. Mund të perifrazoj këtu një nga... More > poezitë e saj: ”Jam e mbetem Ofeli”, domethënë një qenie fine dhe e ndjeshme. Iliriana s’e përkuli poezinë e vet ndaj rregullave të hekurta të “realizmit socialist”, nuk iu tremb shprehjes së sinqertë të ndjenjave të veta, të kontrolluara rreptësisht në atmosferën e diktaturës. Klara Kodra< Less
Spasenieto e v spastrenite ni priyatelstva - savremenna balgarska poezia By Nevyana Konstantinova
eBook (PDF): $0.00
La poésie bulgare est toujours vivante, car les poètes témoignent de la force innée inébranlable du peuple même dans les conditions les plus austères... More > de l'existence... Mes amis Lilyana Apostolova, Yordan Vatev, Jéni Zaïmova, Yossif Pétrov, Yoanna Popkonstantinova et Nadia Sénokosliéva ne sont plus parmi nous, mais leurs oeuvres sont très belles et nous apportent la Lumière et la Vérité. Тук са представени стихове от поетите Лиляна Апостолова, Йордан Ватев, Жени Заимова, Йосиф Петров, Йоанна Попконстантинова и Надя Сенокослиева. Тяхната поезия заслужава да стане достояние на много наши сънародници и в страната, и извън нея, защото крие силата и вдъхновението на съкровеното българско поетично слово.< Less
Spasenieto e v spastrenite ni priyatelstva - savremenna balgarska poezia By Nevyana Konstantinova
Paperback: $16.71
Prints in 3-5 business days
La poésie bulgare est toujours vivante, car les poètes témoignent de la force innée inébranlable du peuple même dans les conditions les plus austères... More > de l'existence... Mes amis Lilyana Apostolova, Yordan Vatev, Jéni Zaïmova, Yossif Pétrov, Yoanna Popkonstantinova et Nadia Sénokosliéva ne sont plus parmi nous, mais leurs oeuvres sont très belles et nous apportent la Lumière et la Vérité. Тук са представени стихове от поетите Лиляна Апостолова, Йордан Ватев, Жени Заимова, Йосиф Петров, Йоанна Попконстантинова и Надя Сенокослиева. Тяхната поезия заслужава да стане достояние на много наши сънародници и в страната, и извън нея, защото крие силата и вдъхновението на съкровеното българско поетично слово.< Less
Spasenieto e v spastrenite ni priyatelstva - savremenna balgarska poezia (kniga 2) By Nevyana Konstantinova
eBook (PDF): $0.00
Mes amis-poètes présentés dans ce livre ne sont plus en vie, mais leurs oeuvres vibrent de Lumière et d'Amour pour aider tous les... More > autres... Представените в тази книга поети вече не са сред нас, но написаните им творби и сътворените от тях добрини продължават да излъчват Светлина и Обич и по този начин могат да помогнат на много българи по света да издържат в тези трудни за цялото човечество времена на квантов преход на планетата ни. Защото Орфеевите импулси са вечно живи и изначално сътворяващи чрез чисти и всеотдайни сърца...< Less
Spasenieto e v spastrenite ni priyatelstva - savremenna balgarska poezia (kniga 2) By Nevyana Konstantinova
Paperback: $16.71
Prints in 3-5 business days
Mes amis-poètes présentés dans ce livre ne sont plus en vie, mais leurs oeuvres vibrent de Lumière et d'Amour pour aider tous les... More > autres... Представените в тази книга поети вече не са сред нас, но написаните им творби и сътворените от тях добрини продължават да излъчват Светлина и Обич и по този начин могат да помогнат на много българи по света да издържат в тези трудни за цялото човечество времена на квантов преход на планетата ни. Защото Орфеевите импулси са вечно живи и изначално сътворяващи чрез чисти и всеотдайни сърца...< Less
spevy srdca By Miloslav Abel
eBook (PDF): $0.00
Duchovná poézia málo známej slovenskej poetky.
spevy srdca By Miloslav Abel
Paperback: $4.70
Prints in 3-5 business days
Duchovná poézia málo známej slovenskej poetky.
Vepra I By Jeton Kelmendi
Paperback: $24.12
Prints in 3-5 business days
Jeton Kelmendi është një pagëzues i mrekullueshëm poezish, të cilat na shtangin me aftësinë e tij të rrallë të përdorimit të... More > simboleve, që bëjnë të vibrojë imagjinata dhe të vijnë në jetë metafora krejtësisht origjinale me një rrjedhshmëri plot delikatesë. Aftësi kjo e krijuesve me talent të madh. [30] - Akademik Athanase Vantchev de Thracy, Paris përvojën njerëzore me një vizion të botës ekzistenciale të ndarë në tri boshte kryesore: koha, fjala dhe mendimi,- pastaj atdheu , dashuria dhe ëndrra. - Dr. Sherif Algayar, Kairo Egjipt Ky poet, mbyll çdo gjë në brendësinë e tij, në mënyrë që atë të mos e ruaj harresa, sikur sipas tij harresa vjen nga jashtë dhe jo nga brenda - Poete Heba Essam, Egjipt Thellësisht natyrë lirike, poezia e Kelmendit duket se njëkohësisht , tenton të rikrijojë një univers Epik, të marrë nën kontroll një kohë të ri-dëshiruar e gjendur në kontakt me tharmin shpirtëror, të përmbytur nga fjalët. - Dr. Dmytro TCHYSTIAK, Kiev Ukraine< Less
Klamať sa je ľudské... By Peter Čavoš
Paperback: $9.54
Prints in 3-5 business days
Keď sa múza dotkne... Povedať toho viac, a predsa mlčať. Básne a texty z obdobia mladosti, avšak stále páčiace sa autorovi...

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8
LOOKING FOR A MIRACLE...LOOK WITHIN YOUR LIFE LOOKING FOR A... By May Lewis
Paperback: $6.20
 
 
9
 
 
10
My Wars My Wars By Richard Bushong
Paperback: $14.36