Search Results: 'PSE'

Search

×
×
×
×
28 results for "PSE"
PSE Writers' Society By PSE
Paperback: $6.00
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
The PSE Writers' Society's first works are here!
PSE Writers' Society By PSE
eBook (PDF): $0.99
(1 Ratings)
The PSE Writers' Society's first works are here!
PSE Writer's Society: 2012-2013 By PSE
Paperback: $3.90
Prints in 3-5 business days
The PSE Writer's Society is at it again. See what these amazing students have written this time.
IRRIGATION STUDY ON ALTERNATIVE MANAGEMENT TECHNIQUES IN NIGERIA By PSE Consultants Limited ufo
eBook (PDF): $59.60
The book deals with the problems of operation and management of small scale irrigation schemes in a developing country, as well as development of an irrigation management policy in a Developing... More > country with Nigeria as the case study.< Less
IRRIGATION STUDY ON ALTERNATIVE MANAGEMENT TECHNIQUES IN NIGERIA By PSE Consultants Limited ufo
Paperback: $69.53
Prints in 3-5 business days
The book deals with the problems of operation and management of small scale irrigation schemes in a developing country, as well as development of an irrigation management policy in a Developing... More > country with Nigeria as the case study.< Less
IRRIGATION STUDY ON ALTERNATIVE MANAGEMENT TECHNIQUES IN NIGERIA By PSE Consultants Limited ufo
eBook (PDF): $61.25
The book deals with the problems of operation and management of small scale irrigation schemes in a developing country, as well as development of an irrigation management policy in a Developing... More > country with Nigeria as the case study.< Less
Premiers secours en équipe recommandations juin 2018 By DGSCGC
Paperback: List Price: $21.91 $20.81 | You Save: 5%
Prints in 3-5 business days
Ce livret contient les recommandations du ministère de l'Intérieur (DGSCGC) relatives aux premiers secours en équipe (PSE1 et PSE2), en vigueur en France. Ces recommandations... More > sont téléchargeables au format PDF sur https://www.secourisme.net/guide-pse Ce livret contient également en annexe le texte consolidé des arrêtés définissant les référentiels PSE1 et PSE2 à jour en juin 2018. Format A4.< Less
American Sign Language: Communicating with the Deaf By Kathy Campbell
Paperback: $88.51
Prints in 3-5 business days
This book gives specific steps to help you learn a language that is seen and not heard. You will learn to change English to ASL (the language of the Deaf) and English to PSE (a mixture of English and... More > ASL used by many deaf people.) There are four parts in each chapter – a step-by-step description for changing English to Sign, a vocabulary list, a sentence preparation section, and a signing practice section. Instead of pictures, this books directs the reader to a variety of resources for the vocabulary – ASL dictionaries, ASL apps, and ASL websites.< Less
Louder Than Hell By Michael Mulley
Paperback: $22.56
Prints in 3-5 business days
"Lo​​ud​e​r​ Tha​​n Hel​​l"​ Met​​al​,​ Pun​​k and​​... More > Har​​dc​o​r​e Pho​​to​g​r​ap​​hs by Mic​​ha​e​l​ Mul​​le​y​ 198​​7-​1​9​92​​ 32 pag​​es​ of the​​ bes​​t pho​​to​g​r​ap​​hs. Inc​lud​es The​ Exp​loi​ted​, CIr​cle​ Jer​ks,​ Rol​lin​s, Kre​ato​r, Can​nib​al Cor​pse​, Bio​haz​ard​ and​ man​y mor​e fro​m leg​end​ary​ Buf​fal​o and​ Roc​hes​ter​ clu​bs lik​e The​ Sky​roo​m, The​ Riv​er Roc​k Caf​e, Ico​n, Ido​ls,​ Clu​b X and​ mor​e< Less
Një sy pas në letërsinë për fëmijë By Fatmir Terziu
Paperback: $33.56
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Në krijimtarinë letrare shqipe të letërsisë për fëmijë, mund të thuhet se vitet 1978-1979-të kanë qenë vite ku kjo risi e krijimtarisë... More > aktivizoi një numër të konsiderueshëm autorësh. Vetëm nga Shtëpia Botuese “Naim Frashëri” në vitin 1978 në letërsinë artistike shqipe, u përfshinë autorë si L. Arapi me “Pse Petriti mbeti prapa?”, B. Bajraktari me “Një përrrallë për motrën e vogël të Mikenit”, M. Bala me “Boçëzat e bardha”, B. Balliçi me “Moj e vogla, moj e mira”, A. Bishqemi me “Drugdhendësi i vogël” dhe “Fidani i dardhës”, P. Bjedi me “Kantieri në festë”, G. Bushaka me “Çufoja dhe bubi kaçurrel”, Xh. Bushati me “Hyni në çadrën time”, F. Cakaj me “Jam bir i poppullit tim”, H. Ceka me “Gëzim i motrave”, F. Çakërri me “Ç’u bë bora”, S. Çakshiri me “Në pyll buzë rrjedhës”, M. Çullhaj me “Fitorja e milingonave”, B. Dedja me “Republikën Popullore Socialiste mbrojmë”, V. Dilo me “Bekçiu i fshatit” dhe O. Grillo me “Ai që mundi perandorin”.< Less

Top 10

see more >
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Age Verification Required