Search Results: 'QE'

Search

×
×
×
×
210 results for "QE"
The QE2 Story Standard Calendar 2020 By The QE2 Story
Calendar: $11.24
Prints in 3-5 business days
QE2 Calendar for 2020 with prizewinning photographs from the monthly competitions run by The QE2 Story website and forum, showing the ship during her sea-going days with Cunard.
The QE2 Story Premium Calendar for 2020 By The QE2 Story
Calendar: $20.26
Prints in 3-5 business days
QE2 Premium Calendar for 2020 with prizewinning photographs from the monthly competitions run by The QE2 Story website and forum, showing the ship during her sea-going years with Cunard.
PLAGËT QË RRJEDHIN GJAK -Poemë- By GJON HILË MACORRI
Paperback: $8.00
Prints in 3-5 business days
Në poemën: “Plagët që rrjedhin gjak” kam përfshirë njeshin e dy sistemeve, sepse shpirti politik i tyre në shumë vepra është i... More > gërshetuar me të njejtin parim në tematikën e koncepteve të mbrujtura, për të lënë prapa jetën shoqërore në fazat përkatëse të zhvillimit historik, deri te mungesa e mjeteve të jetesës< Less
PLAGËT QË RRJEDHIN GJAK -Poemë- By GJON HILË MACORRI
eBook (PDF): $5.99
Në poemën: “Plagët që rrjedhin gjak” kam përfshirë njeshin e dy sistemeve, sepse shpirti politik i tyre në shumë vepra është i... More > gërshetuar me të njejtin parim në tematikën e koncepteve të mbrujtura, për të lënë prapa jetën shoqërore në fazat përkatëse të zhvillimit historik, deri te mungesa e mjeteve të jetesës< Less
3¦×Fń–Qé3= MiᆠBy Igor Štromajer
Paperback: $5.45
Prints in 3-5 business days
1Ó§³Ă5ďoă{ݡ …‘»¹^¬&î [»ŕw |T» Ţ+-oµ4+śµ}=+ ^“á7Ii... More > üm⁷gRU‚ h „Çß².B-.-Aªó¸ě2-.-‹ ¨^>7ňbÜüI f} é[ße÷a.]A³Ę)8 ÷P nܳąĽ‚Ň[MQ§ çűbTÓc˝•ů Q‡˙HQï‚ŮÁŃ׋Ţ×qW⁷h=&}=§é s ^i¸¹^˛Ľe0 J¦r˘^o ÷IC‚ ă%’H¹^µ° &²’‹°>ĺ…3N¸ C Ů++•Ę7³L?Ĺoŕßp ´ªp6ăe gV€%Z¦ ‹KĂ ť ŕ⁷Ô= Xň _IŤ ×›lëœßwp^Ù ßc W Ýc}=ïnãu ÝÕ¾ ïnÝB+Îè×Ö÷©÷ Ãè Ð6Õ€P íÕ¦§]s[)m}=ãk{›u ¬¦ °•÷ é–£nØß 3 {¡óåö 3 Žw´ù}óî] Í{Á‡ Ó›}dH dA P‹° •÷½ãrùµ Uí¼ =îÇÉè é§s™Ý ´Ë5¢º¥ Û•¯ ìïu pÀ ‚Øw] bûÝ« ï}7» ú9f×Sî “•!«+q ¹^õI[}vÝr«ån÷ ¼ ÓÛÛ ¯7ª5g4 0õÝc%ž ›{ zM” ¬¦ °•÷ žl" v:i* p 4®Ú Ws›VêÖ'F«M½ï{Ó¸sëÁäzç} z¯sS§NùŒñª%z=t{ÅŸ4$ ¡ èТ€H) P]e †´B Æ�ë®I ïwNë »DîÙ Î2P € á¡ ’Š ¨ i¡+[ÀÆ 0 Žª…_©2ô†YCHâAÐ ùð ‰R!h ¨––‚)”¢!i ÆÓI KXµ …\d äPÀt©’¤6‘ Kï ñ² ‚ I \l ”Q,A „òÉBÜÍ%TD IQNÀ – ¦"bbJv•M € Ä ²-•H6•J spœ“ °£ Ä gl a Ä Ä cÍ‹²¡J ! cÌäŠGÈÄTDM Ä ! D&Å9 d¦¨§ó„ÌÓQ íÉC Ô$M Ö=ì ÞÊS÷…O‚ üœ ^cFoÑŒ îpPÄ Ib bÃHhX™b 4¤i$"dwÛ ž$ .‰¢ ãóy LJSAT QI 7Ž –j("< Less
Epoka që verbon poetët By Timo Mërkuri
Paperback: List Price: $10.11 $7.08 | You Save: 30%
Prints in 3-5 business days
100 vitet e Pavarësisë Timo Mërkuri i sjell në një kënd tjetër. Në një kënd që ravijëzon traumat epokale, mes fjalës së shkruar e... More > të folur, mes një arti që në vetvete sjell norma të reja dhe të këndshme leximi tek “Epoka që verbon poetët”. Kjo epokë që sjell dritë në syrin e poetëve, dhe këtë dritë më tej e linçon metafora e verbërimit. Ajo verbëri në stilin tjetër të shkrimit që lexohet si traumë poetike. Trauma është në vetvete një eksperiencë troshane. Një arsye që të krijon trazira përshpirtjeje. Një dalldisje e brendshme e kërcënuar nga lotët që dalin dhe s’dalin. Dhe në gjithë këtë lëvizje metafizike, trupi është ai që i kapërcen të gjitha. Në një metafizikë të tillë janë vetë epokat. Po “Epoka që verbon poetët” e shkrimtarit, poetit dhe hulumtuesit sarandiot Timo Mërkuri, a është pjesë e kësaj metafizike?< Less
Around the World on the QE2: Volume 2, New York to Australia By George and Barbara Perkins
Paperback: List Price: $43.00 $38.70 | You Save: 10%
Prints in 3-5 business days
Cruising on the QE2 from New York to Fort Lauderdale, Barbados, Salvador da Bahia, Rio de Janeiro, Montevideo, the Falklands, Cape Horn, Punta Arenas, the Straight of Magellan, Valparaiso, Easter... More > Island, Pitcairn Island. Tahiti, Moorea, Tonga, New Zealand,and Australia.< Less
Around the World on the QE2, Vol 1: China to England By George and Barbara Perkins
Paperback: List Price: $45.00 $40.50 | You Save: 10%
Prints in 3-5 business days
An account of the first half of a journey around the world on on the QE2, the last of the great ocean liners. Much faster than other cruise ships because she had been build originally for fast travel... More > between London and New York, she was converted to a cruise ship when airlines took over that traffic. By the time the authors took their cruises aboard the ship she still retained her speed and luxury but was nearing the end of her useful life.< Less
Vendi që zë Skënderbeu në Historinë e Shqipërisë By Abas Ermenji
Hardcover: $42.52
Prints in 3-5 business days
"Vendi që zë Skënderbeu në Historinë e Shqipërisë" është një studim mjaft interesant i historisë së Shqipërisë dhe ... More > kombit shqiptar me autor Prof. Abas Ermenjin. "The place of Scanderbeg in Albanian History" is an excellent study of Scanderbeg's impact on the history of Albania and Albanian nation. The author is Prof. Abas Ermenji.< Less
ABC Economipedia By Stefano Francesco Fugazzi
eBook (PDF): $13.10
The material included in this publication constitutes the quintessence of what ABC Economics really is, a business news portal which is beginning to establish its own place in the world of national... More > and international media. The author has interpreted the current economic situation from two points of view, focusing, on the analysis of the key economic indicators of the eurozone since the introduction of the single currency (please refer to the Phillips curve and the various iterations of the Misery Index introduced here) and on the reactions of financial markets – including forex, equity and bond markets – to the monetary policies announced by Central Banks since the bursting of the 2007 subprime mortgage bubble.< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9