Search Results: 'albanian'

Search

×
×
×
×
189 results for "albanian"
Vox Dei By Valentin Fortunov & Andrew Carey
Paperback: $13.95
Prints in 3-5 business days
Vox Dei is the code name of the joint operation run by Bulgarian counter-intelligence, the FBI and Israeli military intelligence in the aftermath of a terrorist attack in the Bulgarian capital,... More > Sofia. The operation, and the novel, twists, turns and unravels over seven days. In the aftermath of the terrorist attack, a swarm of agencies and national interests are drawn into Operation Vox Dei: the FBI and their special agent in Sofia, the French secret service, Israeli military intelligence, anti-terrorist agents of the Russian GRU, the CIA station chiefs in Kosovo and Bulgaria, and the Bulgarian secret service.< Less
Emigrant në Australi By Petrit Kello
Paperback: $9.92
Prints in 3-5 business days
Memoirs of an Albanian emigrant in Australia.
Në vend të Lotit... By Fatmir Terziu
Paperback: $55.57
Prints in 3-5 business days
Ashtu të lodhur, të dërmuar e shpirttrazuar prehemi në katër cepat e botës, me një çantë kusuresh e shpresash me vete Dhe menjëherë ndeshemi... More > me fatin tonë, me peshën e sfidën e tij përballë integrimit, pjesës tonë në shqip që përkon me gjetjen e vetvetes. Por ndryshe nga të tjerët, çuditërisht ne shqiptarët rrëmbehemi jo pak herë nga rrjedhat e kohës...< Less
Fabulat e La Fontaine By Leka Bezhani
Paperback: $19.99
Prints in 3-5 business days
Fabulat e La Fontaine ne shqip. Fabulat janë mësime Që na jepen me përralla: Dhelpra, ujq, apo xixime, Me kaproj, apo gjinkalla... Kush ka veshë të... More > dëgjojë Do të marrë vendime vetë... Do të bëjë më pak' gabime Që do t’i kushtojnë në jetë... Ah sikur edhe unë Ta kisha ditur ktë punë Sot do të kisha nën gunë Më shumë miq e pasuri... Unë s'e bëra në rini... Tani, e ke rradhën ti!...< Less
ÇËSHTJA KOLABORACIONIZËM E TË TJERA, T’i gjykojmë ! By Mërgim Korça
Paperback: $19.95
Prints in 3-5 business days
Është libri i tretë me shkrime i zotit Mërgim Korça, i analistit të mprehtë, oratorit eseist, studiuesit të historisë tonë të re, polemizuesit... More > të saj dhe, për rrjedhojë, edhe i çështjeve aktuale. U fut fuqishëm dhe i sigurtë në fushën e shkrimeve të këtij lloji, me bagazh të plotë dijesh dhe përvoje të njëmendët, jo si një trill i vonë i tij, që ia siguronin kushtet e lirisë, por u ndje i thirrur nga koha për të thënë të vërtetën, aty ku ajo nuk dihej, ishte e mbuluar apo ishte e harruar me qëllim ose jo, të zbulonte të panjohura me rëndësi kombëtare, që i jepnin dinjitet historisë tonë, atje ku ai ishte bjerrur.< Less
Increasing the Eastern European migrants’ impact to the UK economy By Dorian Alimehmeti
eBook (PDF): $0.00
This paper will look at systems and strategies to maximize the economic benefits that migrants from Eastern European countries make to the UK. It will look for ways to increase the flow of capital,... More > knowledge and development from the host country to the country of origin and within under the understanding that better connected individuals will be able to generate more wealth then marginalized and isolated ones. This paper will look into the possibilities to change that, under the hypothesis that mass collaboration and network economics can bring about an exploitation of the migrants advantageous position in the UK, with the help of the modern technology. In conclusion the need for coordination of movements between governments, societies of emigrants and the private related businesses becomes essential to bring about a multiplier effect on the economic activity and impact of migrants.< Less
History of Albania, First Edition By Rory McCann
Paperback: $25.86
Prints in 3-5 business days
Covers all aspects of Albanian history. Some topics included: History of Communist AlbaniaHistory of AlbaniaTimeline of Albanian history from 1994List of Illyrian tribesSkanderbegEpirus... More > (region)Northern EpirusAlbanian nationalism and independenceLeague of PrizrenAubrey HerbertOrigin of the AlbaniansArbëreshëAlbanian Subversion< Less
Folk Tales from Albania By Students' Academy
eBook (ePub): $1.99
(1 Ratings)
Albanian folklore has its own style and tradition. Though orally transmitted for ages, the folklore is still very much alive in the Albanian society. With the passage of time, collectors endeavoured... More > hard and gathered the folklores from the different parts of Albania and brought their collected versions. In this book, we have included some of the most popular Albanian folk tales which are an inevitable part of almost every Albanian house and family. Right from the very young age, children are told these folk tales by their elders and the tradition continues. This book is going to inform, educated, and entertain the readers of all age groups.< Less
Folk Tales from Albania By Students' Academy
Paperback: $10.00
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Albanian folklore has its own style and tradition. Though orally transmitted for ages, the folklore is still very much alive in the Albanian society. With the passage of time, collectors endeavoured... More > hard and gathered the folklores from the different parts of Albania and brought their collected versions. In this book, we have included some of the most popular Albanian folk tales which are an inevitable part of almost every Albanian house and family. Right from the very young age, children are told these folk tales by their elders and the tradition continues. This book is going to inform, educated, and entertain the readers of all age groups.< Less
Ars Poetica Nr. 6, Prill 2008 By Ars Poetica
Paperback: $17.49
Prints in 3-5 business days
Revista e parë letrare elektronike në shqip, si e përmuajshme për letërsi, art dhe kulturë (projekt eksperimental) ishte revista "Ars Poetica", nën... More > përkujdesjen teknike dhe përmbajtësore nga S. Guraziu, aktive nga 2007 deri 2009, me 23 numra. Revista kishte kolegjiumin redaksional dhe një rrjet kontributorësh nga bota mbarëshqiptare. *** The first electronic literary magazine in Albanian, as monthly for literature, art and culture (pilot project) was magazine "Ars Poetica", under maintenance and technical auspices by S. Guraziu, active from 2007 to 2009, with 23 issues. Ars Poetica eMagazine had an editorial college and a net of contributors...< Less

Top 10

see more >
 
 
 
2
Bootstrap Student Workbook Bootstrap Student... By Emmanuel Schanzer et al.
Paperback: $10.00
 
 
3
Giving Back Giving Back By James Jones & Jody Fuson
Paperback: $12.95
 
 
4
 
 
 
 
8
B Inspired B Inspired By Brandon Warren
Paperback: $15.99
 
 
9
Curious Peach Curious Peach By Denise Provost
Paperback: $10.00