Search Results: 'analiza'

Search

×
×
×
×
257 results for "analiza"
El Auxiliar de Enfermeria analiza: Examenes,Exploraciones y Pruebas Funcionales By Partal Ureña - Moral Arroyo Ocaña Aguayo
Paperback: List Price: $103.30 $82.64 | You Save: 20%
Prints in 3-5 business days
Hemos querido recopilar en este libro las actuaciones mas destacadas en los procesos analiticos del paciente a la hora de ir al Hospital, en el recomendamos las pautas a seguir para ir a radiologia,... More > laboratorio, electromedicina...etc, asi como las aclaraciones de los resultados de las pruebas diagnosticas que en ellos se realiza.< Less
Një sy pas në letërsinë për fëmijë By Fatmir Terziu
Paperback: $33.56
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Në krijimtarinë letrare shqipe të letërsisë për fëmijë, mund të thuhet se vitet 1978-1979-të kanë qenë vite ku kjo risi e krijimtarisë... More > aktivizoi një numër të konsiderueshëm autorësh. Vetëm nga Shtëpia Botuese “Naim Frashëri” në vitin 1978 në letërsinë artistike shqipe, u përfshinë autorë si L. Arapi me “Pse Petriti mbeti prapa?”, B. Bajraktari me “Një përrrallë për motrën e vogël të Mikenit”, M. Bala me “Boçëzat e bardha”, B. Balliçi me “Moj e vogla, moj e mira”, A. Bishqemi me “Drugdhendësi i vogël” dhe “Fidani i dardhës”, P. Bjedi me “Kantieri në festë”, G. Bushaka me “Çufoja dhe bubi kaçurrel”, Xh. Bushati me “Hyni në çadrën time”, F. Cakaj me “Jam bir i poppullit tim”, H. Ceka me “Gëzim i motrave”, F. Çakërri me “Ç’u bë bora”, S. Çakshiri me “Në pyll buzë rrjedhës”, M. Çullhaj me “Fitorja e milingonave”, B. Dedja me “Republikën Popullore Socialiste mbrojmë”, V. Dilo me “Bekçiu i fshatit” dhe O. Grillo me “Ai që mundi perandorin”.< Less
Përsiatje By Vangjush Ziko
Paperback: $18.15
Prints in 3-5 business days
Ky libër përmbledh procesin e njohjes njohjes dhe të menduarit, të përqëndrimit dhe angazhimit për vlerësimin e një përvoje komplekse krijuese... More > dhe estetike botërore, të një tradite të vyer dhe aq të rëndësishme për formimin shpirtëror dhe krijues, me të cilën jam ushqyer dhe rritur, jam bërë i aftë të gjej rrugën e jetës dhe të ec i sigurt më tej në shtegun e krijimtarisë sime, t'u jap përgjigje pyetjeve dhe mëdyshjeve të mia dhe të ndaj me lexuesit përvojën vetjake, duke shpresuar se u kam thënë diçka që u ka vlejtur edhe të tjerëve. Të gjitha këto i përmblodha në një fjalë të vetme PËRSIATJE, veprim që lidhet me të menduarit gjatë për të gjetur shkaqet dhe arsyet, për të zbuluar një të vërtetë, për t’i dhënë përgjigje një pyetjeje apo një mëdyshjeje, për të arritur në një përfundim vetjak.< Less
KRITIKA LETRARE DHE "SFIDAT": MEDIA E RE DHE KRIJIMTARIA SHQIPTARE By Fatmir Terziu
Hardcover: $98.80
Prints in 3-5 business days
... Një vizitë mendore në kompleksin linguistik të Archerit nuk mjafton të krekoset në hapjen dhe mbylljen e kapakut të fundit. Natyrshëm një libër i... More > tillë, duhet hapur me kujdes disa herë në një veprim estetik që nis me kapakun e tij të parë dhe me një veprim po aq estetik që natyrshëm kupton atë që ky libër duhet ‘përkëdhelur’ e mbajtur miqësisht, ndoshta aq sa “Lufta dhe Paqja”, (War and Peace) “I zoti i Unazave” (The Lord of the Rings) apo edhe dhjetë librat e tjerë që figurojnë si më të lexuarit dhe më të vlerësuarit në skenën letrare botërore...< Less
Ghid PractiSEO By Dumitrescu Bogdan
eBook (PDF): $7.60
(1 Ratings)
Ghidul Practiseo - O structura compozitionala de 140 de pagini indrumata de Dumitrescu Marina ce include un manual practic de optimizare a tag-urilor interioare ale site-ului folosind algoritmii... More > oficiali de Search Engine Optimization. O elaborata analiza asupra aspectelor care trebuie analizate si para-analizate pentru evitarea greselilor in redactarea continului util in pagini si prevenirea fenomenului de blacklist. Odata incheiata optimizarea paginilor se trece la promovarea site-ului cu ajutorul SEO si se analizeaza concurenta existenta pe piata in acest moment! Alaturi de aceste capitole, ghidul pune la dispozitie instructiuni precise despre cum trebuie sa arate fiecare tip de tag, ce importanta are acesta si cum trebuie optimizat pentru a primii nota maxima din partea robotilor de indexare.< Less
Ghid PractiSEO By Dumitrescu Bogdan
Paperback: $14.90
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Ghidul Practiseo - O structura compozitionala de 140 de pagini indrumata de Dumitrescu Marina ce include un manual practic de optimizare a tag-urilor interioare ale site-ului folosind algoritmii... More > oficiali de Search Engine Optimization. O elaborata analiza asupra aspectelor care trebuie analizate si para-analizate pentru evitarea greselilor in redactarea continului util in pagini si prevenirea fenomenului de blacklist. Odata incheiata optimizarea paginilor se trece la promovarea site-ului cu ajutorul SEO si se analizeaza concurenta existenta pe piata in acest moment! Alaturi de aceste capitole, ghidul pune la dispozitie instructiuni precise despre cum trebuie sa arate fiecare tip de tag, ce importanta are acesta si cum trebuie optimizat pentru a primii nota maxima din partea robotilor de indexare.< Less
EL DERECHO DE AMPARO EN LA REPUBLICA DOMINICANA By Juan Carlos Guerra
eBook (PDF): $0.00
(1 Ratings)
Obra juridica que analiza el derecho de amparo reconocido por la Convencion Americana de los Derechos Humanos.
Titingo En Rincon By Guillermo Morell
eBook (PDF): $6.49
Una satira literaria de las peliculas de artes marciales . Explora la relacion enfermiza entre el ultimo poder colonial y su mas disfuncional colonia. Analiza la dialectica post 911 y la define los... More > bandos en esta nueva guerra de los cien anos.< Less
Titingo En Rincon By Guillermo Morell
Paperback: $23.95
Prints in 3-5 business days
Una satira literaria de las peliculas de artes marciales . Explora la relacion enfermiza entre el ultimo poder colonial y su mas disfuncional colonia. Analiza la dialectica post 911 y la define los... More > bandos en esta nueva guerra de los cien anos.< Less
EL EMIGRANTE. LAS PARADOJAS DEL CAMBIO By Dr.José Alberto Santos
eBook (PDF): $3.88
NO TODO CAMBIO ES MEJORIA, PERO TODA MEJORA SE ORIGINA EN EL RETCAMBIO. SE ESTABLECEN LAS PARADOJAS A RESOLVER PARA ACCEDER AL CAMBIO AFORTUNADO. SE IDENTIFICAN LOS CINCO CAPITALES Y LAS LEYES DE LA... More > ABUNDANCIA.EL AUTOR ANALIZA LA LEY DE LA ATRACCIÓN EN LA PERSPECTIVA DEL CAMBIO.< Less

Top 10

see more >
 
2
 
 
3
 
 
 
 
6
 
 
7
 
 
 
 
10