Search Results: 'bushtit'

Search

×
×
×
×
2 results for "bushtit"
The Iraqle Debaqle By Appleton Schneider
Paperback: $9.46
Prints in 3-5 business days
It's not too long after. Looking back may open eyes to what really took place in that short span between our shock at 9/11 . . and when we shocked and awed the Iraqi people with our bombs over... More > Baghdad. Though the hijackers most were Saudis?? My heartfelt, spontaneous outpouring in two essays. Thereafter, I examine aspects, perspectives, and information regarding Bush's propaganda and outright Bushit that pushed us into the mess that Iraq has wrought. The Iraql debaqle! Couldn't the press have presented this and prevented that? Were all too blind to see but me?< Less
DISIMETRIA, UNIVERSIALITETI, OKSIMORONI, (ANTI)MISIGONIA By Fatmir Terziu
Paperback: $18.44
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Tre të verbër u pyetën të përcaktojnë një elefant. I pari preku këmbën e tij dhe tha se ishte një lloj peme. I dyti iu afrua bishtit të tij dhe... More > tha se ishte një lloj gjarpëri. I treti, duke prekur e ndjerë veshët e tij, tha se krijesa kishte krahë dhe ndoshta do të ishte një lloj zogu. Kjo histori me kuptim figurativ, mësohet të jetë treguar shumë kohë më parë për të testuar aftësinë e perceptimit të sendeve e gjërave.< Less