Search Results: 'disipline'

Search

×
×
×
×
8 results for "disipline"
The Power of Affirmations Think Outside the Box 31 Days of Word Power Disipline & Consistency By Simone Elevation
eBook (ePub): $15.99
(1 Ratings)
Statics says that it takes 21 days to create or change a habit, and this book is not just a delightful read, it is a book that creates a positive lifestyle change. Lastly, there is a three-part... More > component that must be congruent to create a solid foundation in your pursuit to self-mastery. Thoughts! Words! Action!< Less
Age Verification Required
F&P2012 By Southern Appalachian Yearly Meeting and Association
Paperback: $7.00
Prints in 3-5 business days
Revised and updated for 2012
A Young Wife’s Experiences By Betty Adams
eBook (PDF): $4.83
(1 Ratings)
A first-person 1930s morality tale. Strange Confession of a Young and Naughty Wife Printed in Wilmington, Delaware, USA, in 1937. Reprinted by The Academy Club in 2010. A young wife who misbehaves... More > and is disciplined by her husband! The original of this charming and quite racy little booklet arrived with a tea-chest full of other second-hand erotica. It seemed to me to so well encapsulate the spirit of that age, as a primer on how to beat your wife for her own good, that it would be a waste to just sell it for the few pounds it would fetch. It was then only US$2, but from the pencilled price on the flyleaf, the original had already sold for US$25 somewhere. As I’ve seen very little else from that period, I can well believe it! So we’ve reprinted it here, as closely modelled on the original, in layout, typeface, etc. as I could manage. July 2010< Less
Belajar Trading Saham Amerika By Gregorius Ryanto
eBook (PDF): $3.99
Terlalu banyak orang salah kaprah dan menganggap dan memperlakukan trading saham selayaknya judi. Mereka membeli saham tanpa melakukan research dan hanya berdasarkan "feeling" atau... More > "kata orang". Metode yang sangat berbahaya dan bisa membuat orang bangkrut. Tidak heran banyak orang yang akhirnya menyerah dan berhenti trading saham. Saham Amerika merupakan saham terbaik untuk trading karena saham-saham disana likuid dan dilindungi oleh Securities Exchange Commission (SEC) secara ketat. Dan siapa yang tidak kenal perusahaan besar seperti Apple, Google, Facebook, McDonald's, BP, Exxon dan banyak lagi? Buku ini mengulas secara mendetail technical analysis untuk mencapai risk-reward ratio yang optimal dari setiap trade. Buku ini juga menjelaskan secara detail bagaimana untuk memperoleh timing yang akurat pada saat membeli (long) atau menjual (short). Metode yang solid, disiplin diri, dan psikologi adalah tiga faktor yang paling penting dalam trading.< Less
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
Paperback: List Price: $25.00 $21.25 | You Save: 15%
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Computer architecture in Albanian language. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterëve. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të... More > rëndësishme të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësish se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
eBook (PDF): $6.90
Computer architecture in Albanian language. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterëve. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të... More > rëndësishme të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësisht se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
Hardcover: List Price: $29.90 $26.91 | You Save: 10%
Prints in 3-5 business days
Computer organization and design. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterave. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të rëndësishme... More > të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësish se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less

Top 10

see more >
 
1
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
Age Verification Required
 
10
Referral Mastery Referral Mastery By Joe Stumpf
Paperback: $13.32