Search Results: 'ketu'

Search

×
×
×
×
20 results for "ketu"
Vedic Astrology - The Nine Planets By Rohit Sharma
Paperback: $14.99
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
This book gives an elaborate description of all the 9 planets in vedic astrology. This book will tell you how different planets are just different elements of parts of our conciousness and mental... More > make-up and why a planet represents what it represents. It has a detailed description on Rahu & Ketu and also an elaborate chapter on retrograde planets in vedic astrology. This Book tells you how Astronomy is related to Astrology and why does Astrology work so accurately. This book will give you a clear picture how planets relate to our psyche on a material as well as abstract plane. Hope you all love reading it.< Less
How To Read Your Own Horoscope ! By rajinder paul
eBook (PDF): $6.25
You want to know your future and goes from one astrologer to the other. You spend a lot of your money to know what is in store for you in the future ! Now with this easy to learn... More > E-Book you can know not only your own future but also of your friends,relatives and others! Become popular among the masses by becoming an Astrologer. The book teaches you what is the significance of various planets and their impact on human lives. What are the Zodiac signs and their influence on human lives. Send your e-mail address and this book will be sent to you instantly !< Less
Conjunctions @ The Speed of Light By Kapiel Raaj
eBook (PDF): $14.99
(19 Ratings)
This is a ebook on astrological conjunctions and the methods to study them. The book contains information on how to exactly study each conjunction. It also has 2, 3, 4, 5, 6 and 7 planetary... More > conjunctions and their meaning.< Less
Vedic Astrology - The Nine Planets By Rohit Sharma
eBook (ePub): $8.99
This Books gives an Elaborate Review and Explanation on the 9 planets in vedic Jyotish as different elements of our Consciousness.This book will tell you how different planets are just different... More > elements of parts of our conciousness and mental make-up and why a planet represents what it represents. It has a detailed description on Rahu & Ketu and also an elaborate chapter on retrograde planets in vedic astrology. This Book tells you how Astronomy is related to Astrology and why does Astrology work so accurately. This book will give you a clear picture how planets relate to our psyche on a mundane as well as abstract plane. Hope you all love reading it.< Less
Practical Astrological Remedies By Dr S.P. Bhagat
eBook (ePub): $59.99
Section 1: This part deals with the basic lessons of Astrology. 12 Houses, 9 planets, 12 signs, 27 constellations or stars, 9 Gemstones and other semiprecious Gemstones Section 2: Persons who know... More > only their Sun/ Moon sign can get the general details concerned and also Remedies that are consider increasing luck.name sign Astrology can also be done with Remedies. Simply choose your starting two/three words of name and choose the sign being indicated in the chapters. Birth sign Astrology is also given. If you know the date of birth Sun sign Astrology chart is there. Choose and use. Section 3: This section will deal with the planets. Each planet is given brief discussion, with Remedies. This part has Remedies as given in Vedic literature, red book, and from various well experienced astrologers. Following are given as under: 1. General Remedies for all 2. Characteristics of Planet 3. General Remedies 4. Special Remedies 5. Red book Remedies 6. Gemstone Introduction 7. Gemstone in Astrology< Less
DAILY PRAYER HANDBOOK By SWAMI RAM CHARRAN
Paperback: $19.99
Prints in 3-5 business days
Every day of our lives is a new opportunity to strengthen our connection to the Divine. It is an opportunity through our prayers to create different levels of energy, strength and protection against... More > negative influences that may want to enter or realm. When we are grateful to the universe and bow to the Sun, the Moon, the Wind, the Earth and Water everyday our consciousness connects with the universe in a manner that allows all of our desires to be fulfilled. If every day we make that connection, all the elements will be in our favor and we will feel safe, protected and blessed as we live our lives in prosperity and ever-increasing happiness. When we ignore that connection to the universe we create a negative consciousness that makes it seems like everything is falling apart. This daily prayer book has been designed to help you maintain a continuous connection with the universe for positive feedback in your life.< Less
POEZIA, ‘HARAÇI’ TJETËR PËR KOHËRAT By Fatmir Terziu
Paperback: $7.74
Prints in 3-5 business days
Iliriana s’ndjek asnjë modë: në vitet e shumta të krijimtarisë së saj poetike mbeti gjithnjë vetvetja. Mund të perifrazoj këtu një nga... More > poezitë e saj: ”Jam e mbetem Ofeli”, domethënë një qenie fine dhe e ndjeshme. Iliriana s’e përkuli poezinë e vet ndaj rregullave të hekurta të “realizmit socialist”, nuk iu tremb shprehjes së sinqertë të ndjenjave të veta, të kontrolluara rreptësisht në atmosferën e diktaturës. Klara Kodra< Less
KOHEBOTA By Fatmir Terziu
Paperback: List Price: $25.76 $12.88 | You Save: 50%
Prints in 3-5 business days
TERZIU, POET I KOHËS MODERNE, NJË LORKA I VËRTETË Në kufijtë e tyre operohen fjalët e tepërta. Largimi në kohë për të lexuar... More > veprën tënde, është i nevojshëm. Më mirë pak e saktë. Parfumi më i mirë ndodhet në shishe të vogla. Në çdo krijim, sidomos në poezi, njeriu i bën pyetjen vetes: ç’gjë të re, të pathënë i lashë këtu njeriut, poetit të kohës moderne! E tepërta në art hiqet lehtë e pa dhimbje, si prerja e thonjve. Po nuk je me mendimin tim të çiltër, merr vetëm sinqeritetin e njeriut që të do të mirën e artit të gjatë. Agim Shehu< Less
Joni Poetik II By Fatmir Terziu
Paperback: $18.80
Prints in 3-5 business days
Termi i fundit është ndoshta vlera më e përsëritur kulturore dhe morale në këtë akademi kulturore dhe do të thotë diçka më tepër... More > në përputhjen kulturore, në një terren me pikturalizmin Jonian si qasje ‘parfume’ e artit të fjalës, moralisht dhe ndryshe, potencialin më të madh si një qenie njerëzore në shërbimin kulturor, kur lidhja është sa humane aq edhe kulturore në një trevë ku zërri është poli dhe fonik, sa ngastra ka ngritur këtu melosi dhe poezia duhen të përshpirten moralisht të paktën, nga Arkitektura joniane dhe mjedisi në krimtari.< Less
Ceremonias y Caminos de Asowano. —Babalú Ayé - San Lázaro— By Ernesto Valdés Jane
Hardcover: List Price: $42.40 $31.80 | You Save: 25%
Prints in 3-5 business days
El libro de Azowano describe toda una variada serie de ceremonias relacionadas con esta deidad, mencionándose en cada caso los rezos y los súyeres necesarios en cada rito. Señala... More > la participación de los Babalawo en la ceremonia del viaje de Azowano desde Ketu hasta Dahomey, los componentes del awán y el significado de los odun en la atena del awán. En el documento se da una relación de las hierbas de Azowano y se explica sobre las diferentes espiritualidades que acompañan a esta deidad, como Soyi Gajua, Nanú. Se señala también la relación de frutas para ofrendarle a Azowano.< Less

Top 10

see more >
 
 
 
2
API Security API Security By Lee Brandt et al.
Paperback: $19.00
 
 
 
 
 
 
7
BREATHE BREATHE By Sharon Boney Burge
Paperback: $31.48
 
 
8
 
 
 
 
10