Search Results: 'sdo'

Search

×
×
×
×
7 results for "sdo"
Introduction to Java Using WebSphere, 4th Edition By Robert Janson
Paperback: $89.00
Prints in 3-5 business days
A step-by-step introduction to developing Java client- and server-based applications using RAD 8 and WAS 8. Table of Contents: 1 - Java Basics, 2 - Java on a PC, 3 - Graphical User Interfaces, 4 -... More > More GUI and Visual Editor, 5 - Variables, 6 - Conditional Logic, 7 - Application Improvements, 8 - Servlets, 9 - Java Server Pages, 10 - Database Access, 11 -Custom Tags, 12 - Java Server Faces, Appendix A - Installing a Java Application on a PC, Appendix B - SQL, Appendix C - Installing a Java Application on WAS< Less
Makemake By Klaudio Zic
eBook (PDF): $49.49
Besides Eris 2003 UB313 we have two ex potential planets designated as Makemake 2005 FY9 and 2003 EL61. Both are presently in zodiacal Coma Berenices constellation. The astronomic zodiac incorporates... More > Coma Berenices since the discovery of Pluto. Astrologic delineation in the 12 houses with tuition for the incipient scientific astrologer.< Less
Academic Zodiac & RTRRT Publications By Klaudio Zic
eBook (PDF): $7.96
ACADEMIC ZODIAC and the PRECESSED ASCENDANT feature the RTRRT. Major comet Wild, KELU-1, WMAP cold spot (Witchallow), Nibiru research, Eris, centaurs, cubewano, SDO, dwarf planets, Earth coorbitals,... More > Apoheles, outer guardians, giant comets and more.< Less
Career Success Secrets for POSTMASTERS AND MAIL SUPERINTENDENTS By Imtiaz Syed
eBook (PDF): $5.00
Postmasters and Mail Superintendents Direct and coordinate operational, administrative, management, and supportive services of a U.S. post office; or coordinate activities of workers engaged in... More > postal and related work in assigned post office. Sample of reported job titles: Distribution Operation Supervisor (SDO), Postmaster, Distribution Operations Manager, Remote Encoding Center Manager, Remote Encoding Operations Supervisor, Computerized Forwarding System Supervisor, Mail Delivery Supervisor, Postal Supervisor, Postmaster Relief (PMR)< Less
Dwarf Planets and Zodiacal Reformation By Klaudio Zic
eBook (PDF): $4.89
The August 2006 IAU Resolution reorganized the classes of objects we called cubewano, plutino, SDO, Earth coorbitals or Apoheles in three distinct classes of objects of which the most interesting... More > seems to be the "dwarf planets". 2003 UB313, Pluto and Ceres are officially "dwarfs" while 2005 FY9 and the rest are awaiting membership. What has changed for the serious astrologer?< Less
Dwarf Planets - 2005 FY9 By Klaudio Zic
eBook (PDF): $11.17
The August 2006 IAU Resolution reorganized the classes of objects that we used to call cubewano, plutino, SDO, Earth coorbitals or Apoheles in three distinct classes of objects of which the... More > "dwarf planets" is prominent. 2003 UB313 Eris, Pluto and Ceres are officially "dwarfs" while for the rest, membership can be pending. What has changed for the serious astrologer?< Less
Putha Diell By Alfred Shyti
Paperback: $20.00
Prints in 3-5 business days
Putha diell, është një vëllim poetik me veçori individualizuese, ku shpaloset me vërtetësi një histori dashurie plot surpriza, një lidhje... More > shpirtërore patetike që orvatet të ngrej themelet e një ngrehine solide, mbi një terren të panjohur, të rrezikuar nga paqëndrushmëritë tektonike, të cilat tentojnë në rivendosje ekuilibrash të njëpasnjëshëm, sikundër, të diktuar nga dinamika e rritjes dhe e shfaqjes së fenomeneve të paparashikuara dhe të gjendjes shpesh herë përball të panjohurës, të gjitha këto do ndërthuren mjaft bindshëm në një shpërthim emocional që do luhatet mes së bukurës dhe tragjizmit, mes romancës dhe marrëzisë, mes kreshtave të madhërishmes dhe honeve të egoizmit e të xhelozisë.< Less