Search Results: 'shkrim kreativ'

Search

×
×
×
×
1 results for "shkrim kreativ"
Njeriu dhe Deti By Dorian Alimehmeti
eBook (PDF): $0.00
Arbeni ka nje enderr dhe me ne fund ajo po i afrohet realitetit. Se bashku me te dashuren ai i rikthehet vendlindjes per sjelle ne drite dhe toke te thate thesare nga erresira e thellesive te detit... More > Shqiptar, por jo gjithshka punon ne ndihme te tij. A eshte kjo ne interesin e gjithkujt dhe nese po, a do ta ndihmojne ate Shqiptaret e vendlindjes? Midis bukurive te mrekullueshme te ujrave Shqiptare te detit Jon zhvillohet ngjarja e cila sjell ne pah shume me teper!< Less