Search Results: 'studim biblik'

Search

×
×
×
×
4 results for "studim biblik"
Kush Është Ky Jezusi? Vëllimi 1, Marku 1 - 10, Kopje e Mësuesit By Audrey Jose
Paperback: $4.35
Prints in 3-5 business days
Libri i Markut ecën me ne nëpërmjet tre vjet të sherbesë në jetën e Jezusit. Në këtë studim biblik, në çdo kapitull ju do të shihni... More > fuqinë e Jezusit mbi të keqen, sëmundjen, vdekjen; autoritetin e Tij mbi të gjithë token; dhe shpesh diçka që thyen zemrën e Tij. Kjo është një studim i Jezusit njeriut, dhe Jezusit Krishtit. Kjo është inkurajuese, ngushëlluese dhe sfiduese!< Less
Kush është ky Jezus? Vëllimi 1, Marku 1-10 By Audrey Jose
Paperback: $4.08
Prints in 3-5 business days
Libri i Markut ecën me ne nëpërmjet tre vjet të sherbesë në jetën e Jezusit. Në këtë studim biblik, në çdo kapitull ju do të shihni... More > fuqinë e Jezusit mbi të keqen, sëmundjen, vdekjen; autoritetin e Tij mbi të gjithë token; dhe shpesh diçka që thyen zemrën e Tij. Kjo është një studim i Jezusit njeriut, dhe Jezusit Krishtit. Kjo është inkurajuese, ngushëlluese dhe sfiduese!< Less
Premtimet e Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $7.03
Prints in 3-5 business days
Ky studim, Premtimet e Perëndisë, është i ndarë në shtatë premtime të Tij - secili simbolizon një ngjyrë të ylberit - dhe do të nisë... More > një udhëtim për të zbuluar pasurinë e premtimeve të Perëndisë për ty.< Less
Në Imazhin e Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $6.06
Prints in 3-5 business days
Në Imazhin e Perëndisë është një libër që studion gratë në Bibël. Disa nga ato gra janë disi të fshehura, të errëta, disa... More > të tjerave emrat nuk ju përmenden, por secila prej tyre ka një histori unike, dhe në secilën situatë mund të gjejmë vetveten, mund të gjejmë diçka të përbashkët.< Less