Search Results: 'studimi Biblike'

Search

×
×
×
×
3 results for "studimi Biblike"
Kush është ky Jezus? Studim biblik për librin e Markut By Audrey Jose
Paperback: $6.92
Prints in 3-5 business days
Bible study on Mark looking at Jesus the Man and Jesus Son of God. Where do you see His power? Where do you see His authority? What broke His heart?
Premtimet e Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $6.52
Prints in 3-5 business days
Ky studim, Premtimet e Perëndisë, është i ndarë në shtatë premtime të Tij - secili simbolizon një ngjyrë të ylberit - dhe do të nisë... More > një udhëtim për të zbuluar pasurinë e premtimeve të Perëndisë për ty.< Less
Armatimi i Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $8.36
Prints in 3-5 business days
Armatimi i Perëndisë merr një vështrim më të qartë tek imazhi që jep Pali si një ndjekës i Jezu Krishtit, duke u përgatitur për një... More > betejë shpirtërore. Mësoni përse secila pjesë është e nevojshme, dhe lidhja që ka ajo sot për të Krishterët.< Less