Search Results: 'tregime dashurie'

Search

×
×
×
×
3 results for "tregime dashurie"
Anija e dashurisë By Erion Selmani
Paperback: List Price: $20.74 $18.67 | You Save: 10%
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
Botim Luksoz! Foto me ngjyra. Disa vajza dhe djem shqiptare lundrojne neper ishuj e qytete bregdetare.Njera nga vajzat do te perzgjidhet si Princesha e dashurise. Tema eshte me dashuri shume... More > romantike. Vajzat shqiptare ndihen si Princesha ne kete anije. Pasi u botua si e-book, tani autori e ofron edhe si liber tradicional, te printuar. Kjo behet per te kenaqur kerkesat e shumta dhe interesin e madh qe ngjalli libri ne botimin e pare si e-book. Keshtu pra, TEJPERTEJ MESDHEUT PER T'U DASHURUAR. Lexim te kendshem!< Less
Anija e dashurisë By Erion Selmani
eBook (PDF): $3.26
(1 Ratings)
Një krijim mjaft romantik. Disa turista lundrojnë mespërmes Mesdheut në kërkim të dashurisë.Çfarë do të ndodhi me turistët? Shfletoni librin... More > për më tepër. Mos e humbisni, është mjaft i këndshëm! Për shkak të disa fragmenteve me dashuri, këshillohet leximi vetëm për mosha mbi 18 vjeç. Ky është krijimi më i lexuar nga Shqiperia virtuale. Mbi 15 mijë kopje të shkarkuara në internet. Shumë lexues gjatë leximit u bën dhe ndihen pjesë e kësaj aventure romantike. Dhe lind pyetja; Po ti, a do e lexosh ?!< Less
BREG LIQENI - Poezi By Adem ABDULLAHU
Paperback: $14.77
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Adem Abdullahu u lind në Shipkovicë të Tetovës. Punon mësues në vendlindje. Shkruan poezi dhe prozë. Është magjistër i pedagogjisë. Ka filluar... More > të botojë që nga viti 1985 nëpër revista e gazeta të kohës. Është pjesëmarrës në shumë konkurse letrare dhe fitues çmimesh. Është anëtar i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptarë në Maqedoni. Ka të botuara këto vepra: ECJA VERTIKALE - poezi, Naim Frashëri, 1993 Tiranë. ARADHA E SHKRONJAVE - poemë për fëmijë, 1994 Tetovë. DETI DHE KULLA - skica, tregime e përralla, 1996 Tetovë. LOTËT E LULEVE - poezi, 1997 Tetovë. KATI I TRETË - tregime për të rritur, 1999 Tetovë. BUKURIA PËR DHEMBJE - prozë, 1999 Tetovë. TRIDHJETË E GJASHTË KALLËZIME E NJË PËRRALLËZ - kallëzime popullore, 2000 Tetovë. TË TRETË - pjesë skenike për fëmijë, 2002 Tetovë. TOKË E DASHURI - poezi për të rritur, 2003 Tetovë. BREG LIQENI - 2005 libri i dhjetë i autorit.< Less

Top 10

see more >
 
1
 
 
2
 
 
3
Rabbit Run Rabbit Run By Debby Morber
Paperback: $12.57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9
Bootstrap Student Workbook Bootstrap Student... By Emmanuel Schanzer et al.
Paperback: $20.00
 
 
10