Shop

AKSIONI I MBLEDHJES SË ARMËVE NË DUKAGJIN (1955/1956)

eBook (PDF), 181 Pages
(1 Ratings)
Price: $5.61
Punim serioz që i respekton kriteret shkencore dhe metodologjike që kërkohen në një punim të një niveli të tillë. Temë e qëlluar në përzgjedhje. Shumica e gjërave që trajtohen në këtë temë kanë qenë të përfolura deri më tani për faktin se shumica e njerëzve që janë atakuar drejtpërdrejt janë gjallë ose në një formë ose në formë tjetër janë prekur ndaj kësaj gjendje është dashur t’i jepet një kuptim shkencor të trajtohet në nivel tjetër. Prof. Dr. Muhamet Mala- kryetar i komisionit Një punë serioze, një punë hulumtuese, një punë shumë përmbledhëse dhe prezantuese për faktet që i keni gjetur. I përmbush kriteret metodologjike dhe përmbajtësore për punim... More > magjistrature. Punimi është në nivel të dëshirueshëm që na bën të ndihemi mirë se komision dhe institucion që japin gradën shkencore mbi punën që është bërë. Prof. Dr. Ibrahim Gashi- Anëtar i komisionit< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
Bogdani
Publisher
Pjeter Bogdani
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
181
File Format
PDF
File Size
4.3 MB
Product ID
17346013

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From SHEFQET DINAJ NAPULAN ZEQIRI