Shop

MUREVE TË HESHTJES SIME - Poezi

eBook (PDF), 143 Pages
(1 Ratings)
Price: $5.61
Është ky një shpirt i trazuar kur nga zemra e pëlcitur shperthen kënga e kuqe dhe në të njëjtën kohë edhe kënga e bardhë,si mall i djegur në flakadanin e kaltërsive mallëngjyese. Të shkruash poezi është vërtetë një punë e vështirë,është një mundim qe nuk të lë të qetë asnjëherë.Sepse poeti e ka të rëndë këngën,kur aja pikon gjak,të rëndë e ka barrën e kohës qe e bartë në shpirt Ali Jasiqi, kritik.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
BOGDANI
Publisher
PJETER BOGDANI
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
143
File Format
PDF
File Size
1.66 MB
Product ID
17346257

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From TAHIR BEZHANI