Shop

Platforma Për Shqipëri Të Bashkuar

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $5.99
"Platforma për Shqipëri të Bashkuar" me autor Tahir Veliu, ideator i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, përmban në thelb, fazat e çlirimit dhe bashkimit të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar - Shqipëri e Bashkuar. Libri, poashtu argumenton idenë së Shqipëria e Bashkuar nuk është vetëm dëshirë dhe aspiratë, por është një proces i pashmangshëm, që mbështetet në vullnetin e popullit shqiptar autokton për të jetuar i lirë, i pavarur, sovran, dhe i bashkuar brenda kufijve të vet natyror, historik dhe juridik. Shqipëria e Bashkuar në Europë të Bashkuar.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
Lulu Sales Rank: 181869
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9780994809810
Edition
First Edition
Published
June 11, 2016
Language
English
File Format
ePub
File Size
5.32 MB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From TAHIR VELIU

PLATFORMA PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR PLATFORMA PËR... By TAHIR VELIU Hardcover:
$26.80 $25.46
PLATFORMA PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR PLATFORMA PËR... By TAHIR VELIU Paperback:
$17.00 $15.30