Shop

MASAKRA E TIVARIT DHE PERGJEGJESIA E SHTETIT SHQIPTAR

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $12.00
Libri “Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar” i historianit Uran Butka, është një kontribut tjetër i rëndësishëm i tij në fushën e botimeve historike dhe një sukses i historiografisë së sotme shqiptare. Ky studim mbështetet mbi dokumentet arkivore të arkivave të Shqipërisë, Kosovës, ish-Jugosllavisë dhe të Britanisë së madhe, por edhe në dëshmi autentike të përjetuesve të masakrës. Deri tani, është folur dhe shkruar në mënyrë të njëanshme dhe të paplotë, sepse nuk është konsideruar, për mungesa të dhënash e dokumentesh, por edhe për fshehje të së vërtetës, pjesëmarrja e pushtetit komunist të Shqipërisë në këtë masakër.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312779983
Published
December 24, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
4.01 MB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Uran Butka