Shop

Aventurat ne Ishullin Lundrues

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $6.99
Viktor Canosinaj lindi në vitin 1960. Fëmijërinë dhe rininë i kaloi në qytetin e Durrësit. Pas studimeve universitare për Gjuhë-Letërsi, punoi mësues letërsie, gazetar dhe përkthyes. Aktualisht jeton në Tiranë, duke ia kushtuar pjesën më të madhe të kohës letërsisë. Ai ka botuar një sërë romanesh për të rritur, si: “Dashuri në ikje”, “Fronti kaloi mbi çatitë tona”, “Pianistja belge”, “Një copë tokë nën qiell”, “Të gjithë tulipanët e botës”, “Vite blu”, “Jetë të marra peng”, “Mallkimi i grave”, “I pafund ishte oqeani”, “Nesër do të jetë ndryshe” etj.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312743212
Published
December 9, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
551.78 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In