Shop

Baronesha Shenteben

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Një grua austro-hungareze vjen për disa muaj në Shqipërinë e fillmshekullit XX për të ndenjur pranë të shoqit, një albanolog i njohur, dhe ndërkohë ajo zbulon një të vërtetë tronditëse që lidhet me burrin e saj. Qëndrimi në Shqipëri sjell në jetën e gruas një dashuri të stuhishme për një shqiptar, ngjarje që do të ndryshojë përfundimisht jetën e saj.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
Lulu Sales Rank: 290087
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312708877
Published
November 26, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
360.64 KB
Product ID
21919303

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In