Shop

Jete Te Marra Peng

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $8.90
“Jetë të marra peng” – Një roman i vendosur në Janinën e kohës së sundimit të Ali pashë Tepelenës. Një arkitekt napolitan vjen në janinë dhe aty mbahet peng nga Ali pasha për të shërbyer në ngritjen e fortifikimeve të shumta ushtarake. Në shtëpinë ngjitur me atë të napolitanit jeton një vajzë e bukur myslimane. Mes tyre lind një dashuri e fuqishme që shkakton tronditjen e mbarë Janinës dhe të vetë tiranit të saj.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312746534
Published
December 10, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
892.82 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In