Shop

Mallkimi I Grave

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $8.00
“Mallkimi i grave” – Ky është një roman me sfond historik, ngjarjet e të cilit zhvillohen në kohën e sundimit të Ali pashë Tepelenës. Në fokus është masakra famëkeqe e Kardhiqit e vitit 1812, ngjarje që mbeti në kujtesën historike të popullit për shkak të egërsisë dhe veçanësisë së saj. Autori përpiqet të shpjegojë në këtë libër shkaqet e dhunës që është kaq shumë e pranishme në historinë e popullit shqiptar.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312752016
Published
December 12, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
869.57 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In