Shop

Meriyll

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $7.00
“Meriyll” ( për moshën 12-16 vjeç) - U botua në vitin 2000. Roman i llojit të problemeve shoqërore. Vepra më e suksesshme e autorit. Ka njohur disa ribotime, duke u shndërruar brenda pak kohe në një bestseller. Është renditur në Listën e Nderit të IBBY-it për vitin 2002. Nga anketimet rezulton libri më i lexuar nga adoleshentët shqiptarë. Trajton fatin e një vajze që humb nënën në moshën 13-vjeçare dhe mbi supet e saj të njoma bie barra e shtëpisë dhe e një vëllai dhe një motre më të vogël që kanë nevojë për kujdes. Ndërkohë babai i saj ka mbetur pa punë dhe ka probleme serioze me alkoolin. Në sajë të mbështetjes së Sidit, një shokut të ngushtë të klasës, vajza me emrin Meriyll arrin t’ia dalë... More > mbanë dhe të shpëtojë nga trafikimi që i kishin përgatitur dy djem, njëri prej të cilëve kishte lidhje me një fqinjën e saj. Mes Sidit dhe Meriyllit lindin ndjenjat e para të dashurisë.< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312755215
Published
December 14, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
176 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In