Shop

BEKTASHIZMI DHE TEQEJA SHQIPTARE NË AMERIKË

eBook (PDF), 81 Pages
This item has not been rated yet
Price: $9.95
Bektashizmi është një Sekt islam, liberal, i cili frymëzohet nga ndjenjat me te thella te mirëdashjes dhe vëllazërimit midis te gjithë njerëzve. Përveç kësaj, Teqetë bektashiane ne Shqipëri luajtën një rol me rëndësi gjate periudhës se Rilindjes. U-bene qendra kryesore për përhapjen e idesë kombëtare, për shpërndarjen e librave shqipe dhe për strehimin dhe fshehjen e patrioteve dhe luftëtarëve të lirisë, qe ndiqeshin nga forcat shtypëse të qeverise otomane. Teqetë luajtën gjithashtu një rol me rëndësi për përparime ne fushën shoqërore, për luftimin e paragjykimeve dhe të fanatizmit, si edhe për forcimin e ndjenjave të dashurisë midis të gjithë bijve të trollit shqiptar.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
Lulu Sales Rank: 315005
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Published
October 1, 2011
Language
English
Pages
81
File Format
PDF
File Size
2.41 MB
Product ID
17553852

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Xhevat Kallajxhi