Shop

Valsi I Lumturise

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $7.99
• Valsi i lumturisë-Dhjetor 1985: gjashtë qytetarë shqiptarë, katër motra dhe dy vëllezër futen në ambasadën italiane për të kërkuar azil politik. Ngjarje e pazakontë për bllokun komunist, që tronditi diktaturën shqiptare. Të gjashtët mundin të largohen nga ambasada për në Itali vetëm pas 5 vjetësh jetë të mbyllur në bodrumet e ambasadës, falë negociatash të pafund ndërkombëtare. Një jetë mes shpresash e zhgënjimesh. Një roman akuzë mbi gjashtë qenie të braktisuara nga të dyja vendet...
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312709508
Published
November 26, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
240.82 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Ylljet Alicka