Author Spotlight
Boekenwinkel & Bookstore : Bastiaan Oostendorp
Licht van Wijsheid By Bastiaan Oostendorp
Hardcover: $20.44
Prints in 3-5 business days
De complete lichtserie, bestaand uit spirituele boeken geinspireerd door gebed en door meditatie vorm gekregen. De Lichtserie: Zilver, Brons, Blauw, Groen, Oranje en Geel.
Steen der Wijzen By Bastiaan Oostendorp
Hardcover: $41.89
Prints in 3-5 business days
Een verzameld werk over allerlei inzichten die door meditatie ,stilte en gebed de vorm krijgen van artikelen, Waarbij de gehele steen serie is samengebundeld. filosofie, psychologie, religie,... More > spiritualteit.< Less
Kornalijn steen By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $15.06
Prints in 3-5 business days
Een klein boekje met allerlei artikelen die als raakpunt het thema leven en werkelijkheid hebben. Wijsheid en inzicht in het leven. een filosofisch inzicht.
Gaia Steen By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $15.73
Prints in 3-5 business days
Een wijze blik op allerlei onderwerpen. Van de wetenschap tot sociale normen. Een filosofische manier om tegen het leven aan te kijken, geboren uit meditatie en gebed als inzicht in het leven.
Robijn steen By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $15.87
Prints in 3-5 business days
Een boekje met artikelen die rondom de levensthema's een spirituele kijk geven op belangrijke onderwerpen. de bron van religie en filsofie, inzicht in het leven.
Aventurijn steen By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $16.29
Prints in 3-5 business days
Een klein boekje met inzichten in belangrijke thema's binnen het leven. Door meditatie en gebed verkrijgt het een goede inzage in nieuwe kennis, en inzicht uit een puur hart.
Space Book By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $8.54
Prints in 3-5 business days
A little book filled with symbols for a better life. Use a symbol to invoke the radiance and the vibrations to improve a quality in your life.
Zilveroogsteen By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $18.52
Prints in 3-5 business days
Dit boek behandelt onderwerpen die in het dagelijks leven soms als vraag opkomen. Een visie op onderwerpen die uiteenlopen van de regering, oorlog, computers, maar ook psychologie, economie enz.
Maansteen By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $18.32
Prints in 3-5 business days
Een boek die put uit de kennis uit het hart, een weg die door het goddelijk licht wordt getoond. Een zicht op wijsheid door gebed en meditatie verkregen. een visie op onderwerpen die in het leven... More > belangrijk zijn.< Less
Zonnesteen By Bastiaan Oostendorp
Paperback: $18.27
Prints in 3-5 business days
Een boek met allerlei onderwerpen uit het leven, met een blik geinspireerd door gebed en meditatie. wijsheid uit het hart