Show Bookstore Categories

ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА

ByЗОРАН СТОЈАНОВСКИ

Книгата „Шарена револуција“ е збир од фејсбук постови на авторот за едно време во Република Македонија, кое многумина го препознаваат како шарена револуција.Така авторот остава траги во времето,над кои некој ќе се засмее, некој ќе проплаче, некој ќе открие дека е жив и треба да остави своја трага. Тој подтик за некого, за авторот е поважен од сите лајкови на светот.Затоа тој ја подарува оваа книга, зашто тоа што поминува покрај нас не е времето, туку луѓето и нашата илузија дека сме многу битни.

Details

Publication Date
Nov 27, 2016
Language
Macedonian
ISBN
9781365565496
Category
Fiction
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): ЗОРАН СТОЈАНОВСКИ

Specifications

Format
EPUB

Ratings & Reviews