Show Bookstore Categories

Edhe Heronjtë Kanë Ftohtë

Përmbledhje me tregime

ByAIDA BODE

Usually printed in 3 - 5 business days
“Edhe Heronjtë Kanë Ftohtë” është një përmbledhje tregimesh ku momente kalimtare të rëndomta të jetës së përditshme,marrin ngjyrë dhe bëhen të gjalla. Aida Bode sjell ngjarjet duke kujtuar çdo detaj të anashkaluar apo të venitur nga koha. Në tregimet e saj lexuesi sheh përtej të kaluarës, sheh gjithë kompleksitetin e jetës dhe fytyrat e saj të etura që shpresojnë për t’u kuptuar pa u paragjykuar.

Details

Publication Date
Apr 17, 2023
Language
Albanian
Category
Fiction
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): AIDA BODE

Specifications

Pages
93
Binding
Paperback
Interior Color
Black & White
Dimensions
Novella (5 x 8 in / 127 x 203 mm)

Ratings & Reviews