Show Bookstore Categories

PUSHTETI TATIMOR 1

ByEduart Gjokutaj

Usually printed in 3 - 5 business days
Ky libër vjen si përmbledhje tematikash mbi politikat fiskale dhe qeverisjen, mbi administrimin fiskal dhe publik, mbi problemet ekonomike dhe fiskaliteti dhe shumë të dhëna të tjera me interes gjithë studiuesit dhe të interesuarit.

Details

Publication Date
Jun 25, 2007
Language
Albanian
Category
Business & Economics
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Eduart Gjokutaj

Specifications

Pages
171
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
Crown Quarto (7.44 x 9.68 in / 189 x 246 mm)

Ratings & Reviews