Show Bookstore Categories

Anija e dashurisë

ByErion Selmani

Një krijim mjaft romantik. Disa turista lundrojnë mespërmes Mesdheut në kërkim të dashurisë.Çfarë do të ndodhi me turistët? Shfletoni librin për më tepër. Mos e humbisni, është mjaft i këndshëm! Për shkak të disa fragmenteve me dashuri, këshillohet leximi vetëm për mosha mbi 18 vjeç. Ky është krijimi më i lexuar nga Shqiperia virtuale. Mbi 15 mijë kopje të shkarkuara në internet. Shumë lexues gjatë leximit u bën dhe ndihen pjesë e kësaj aventure romantike. Dhe lind pyetja; Po ti, a do e lexosh ?!

Details

Publication Date
Nov 17, 2008
Language
Albanian
Category
Fiction
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Erion Selmani

Specifications

Format
PDF

Ratings & Reviews