Show Bookstore Categories

Liria në Optikën e Letrave të Vilhelme Vranari Haxhiraj

ByFatmir Terziu

Usually printed in 3 - 5 business days
Tekstet kryesore të Vranarit që unë kam zgjedhur fokusohen në histori të lirisë dhe identitetit dhe shfaqjet e personazheve të tyre na mundësojnë të gjurmojmë konceptet zhvendosëse të identitetit përmes pajisjeve mnemonike, hapësirave të shumta dhe domethënies kulturore të qasjeve, poetikave kulturore dhe politikës së shkrim-leximit.

Details

Publication Date
Jul 16, 2021
Language
Albanian
ISBN
9781105836114
Category
Social Science
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Fatmir Terziu

Specifications

Pages
180
Binding
Hardcover
Interior Color
Black & White
Dimensions
A5 (5.83 x 8.27 in / 148 x 210 mm)

Ratings & Reviews