Show Bookstore Categories

ZONJA FJALË - Dramë

ByJETON KELMENDI

Usually printed in 3 - 5 business days
Me shumë mjeshtri artistike Kelmendi arrin të prek gati fundin e këtij dallimi natyror ndërmjet Zonjës dhe Zotërisë Dhe, simbolikisht përmes “fjalës” dhe “mendimit”, ai pasqyron esencën e ekzistencës dhe veprimeve të tyre. “E dashur prej sot ti je Zonja Fjalë. Unë gjithë kohën kam menduar për ty... Mendimi për Fjalën është. Dhe sa mirë i shkueka Fjala e Mendimit, Mendimi i Fjalës”; përmes Noidit autori zbulon thelbin e simbolikës së dy botëve. Mirëpo, kjo shpesh është vetëm sipërfaqja, mënyra e dëshiruar e funksionimit të gjërave, të cilën realiteti shpesh din ta shpërfytyrojë.

Details

Publication Date
Oct 1, 2011
Language
Albanian
ISBN
9781447843672
Category
Fiction
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): JETON KELMENDI

Specifications

Pages
85
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
US Trade (6 x 9 in / 152 x 229 mm)

Keywords

Ratings & Reviews