Show Bookstore Categories

Regëtimë Pulëbardhash

ByMarjeta Rrapaj

Në dramën e jetës fitojmë dhe humbasim çdo ditë shpresat dhe iluzionet, pasionet dhe vullnetin e lirë, e kështu endemi ciklit të jetës si luftëtarë të denjë në përmbushjen e misionit dhe deshifrimit të gjurmëve të vetë ekzistencës.

Details

Publication Date
May 27, 2018
Language
Albanian
ISBN
9781387840762
Category
Fiction
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Marjeta Rrapaj

Specifications

Format
PDF

Ratings & Reviews