Show Bookstore Categories

Нецелосна

ByMilica Paunovska

Нецелоснa е напишанa во изминатите 15 години и сега го открива битието на поетесата, каде што се изложува себеси, дозволува нејзиниот глас да биде слушнат и им дозволува на другите да ѕирнат и да слушнат дел од него. Сите песни откриваат вистински и искрени чувства и со нејзините стихови поетесата им дава насока на сите луѓе што поминале или минуваат низ слични ситуации како таа. Милица им покажува на читателите дека ништо не е изгубено ако го пронајдете вистинскиот креативен начин да чувствувате и да се изразите.

Details

Publication Date
Apr 21, 2021
Language
Macedonian
Category
Poetry
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Milica Paunovska

Specifications

Format
EPUB

Ratings & Reviews