Show Bookstore Categories

Prof. Dr. Bamir Topi - Fjalime, Mesazhe, Intervista

ByPETER TASE

Usually printed in 3 - 5 business days
“Shqipëria si anëtare e NATO-s, Organizatës së lirisë dhe demokracisë më të madhe në botë, na bën të gëzojmë dhe njëkohësisht të reflektojmë, se aktualisht vendi ynë ndodhet në periudhën e procesit të integrimit në BE. Faza në të cilën ndodhemi kërkon nga të gjithë përfshirje dhe përgjegjshmëri më të lartë, organizim dhe koordinim më të arrirë, ritme më të shpejta në vazhdimin e reformave që kemi ndërmarrë. Forcat Ajrore si pjesë e FA-ve, kanë dhënë një kontribut të madh duke shndërruar pilotet shqiptarë në figurën më të dashur për njerëzit dhe në një simbol shprese e force për rajonet në emergjencë civile. Shqipëria, populli shqiptar, familjet dhe fëmijët tuaj te ndihen krenar për ju dhe veprën tuaj." (Pjesë nga fjalimi me rastin e 80-vjetorit të krijimit të Forcave Ajrore, 1 Korrik, 2011)

Details

Publication Date
Aug 3, 2011
Language
Albanian
ISBN
9781257979592
Category
Biographies & Memoirs
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): PETER TASE

Specifications

Pages
280
Binding
Case Wrap
Interior Color
Black & White
Dimensions
US Trade (6 x 9 in / 152 x 229 mm)

Ratings & Reviews