Show Bookstore Categories

REPUBLIKA E SHQIPËRISË PRESIDENTI I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË PROF. DR. BAMIR TOPI

ByPETER TASE

Usually printed in 3 - 5 business days
Prof. Dr. Bamir Topi ka lindur në Tiranë me 24 prill 1957 në një familje autoktone tiranase me tradita intelektuale, qytetare dhe patriotike. Eshtë i martuar dhe ka dy vajza. Z. Topi është zgjedhur deputet në tre legjislatura të Kuvendit të Shqipërisë, Dy herë Nën-Kryetar i Partisë Demokratike dhe Kryetar i Grupit të saj Parlamentar. Gjatë gjithë aktivitetit të tij politik dhe publik, është vlerësuar gjërësisht si një politikan i moderuar, mjaft aktiv në zgjidhjen e krizave politike mes pozitës e opozitës dhe protagonist i marrëveshjeve politike dhe i nismave të ndryshme parlamentare. Prof. Dr. Bamir Topi u zgjodh President i Shqipërisë më 20 Korrik 2007.

Details

Publication Date
Aug 14, 2011
Language
Albanian
ISBN
9781257983452
Category
Biographies & Memoirs
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): PETER TASE

Specifications

Pages
396
Binding
Case Wrap
Interior Color
Black & White
Dimensions
US Trade (6 x 9 in / 152 x 229 mm)

Keywords

Ratings & Reviews