Show Bookstore Categories

Profecitë dhe Rrëfimet e Shën Brixhidës së Suedisë

Profecitë dhe Rrëfimet e Shën Brixhidës së Suedisë

ByProphecyFilm.com

Usually printed in 3 - 5 business days
Shën Brixhida u kanonizua nga Papa Bonifaci IX në vitin 1391 dhe u konfirmua nga Papa Martini V në Koncilin e Konstancës në vitin 1415. Rrëfimeve të Shën Brixhidës u është njohur një shkallë jashtëzakonisht e lartë autenticiteti, autoriteti dhe rëndësie prej kohësh. Papa Gregori XI (1370-78) i miratoi dhe i konfirmoi ato dhe i gjykoi shumë pozitivisht, ashtu siç bëri Bonifaci IX (1389-1404) në Urdhrin Panor Ab origine mundi, par. 39 (7 Tetor 1391). Ky libër është një pasqyrë ku shpirti mund të shohë njollat e veta dhe të mësojë ç’i pëlqen e çfarë nuk i pëlqen Hyjit. Lexoje e rilexoje këtë libër dhe do të mësosh si duhet dashur Hyji dhe i afërmi, si të përçmosh gjërat tokësore dhe kalimtare, duke u përpjekur për ato të përjetshmet dhe qielloret, duke duruar për hir të Krishtit vështirësitë e kësaj bote dhe duke përçmuar begatitë dhe tërheqjet e saj, duke e falenderuar Hyjin në sëmundje, duke mos u krenuar në shëndet të mirë, duke mos marrë kot kur të ecën mbarë e as duke u dëshpëruar në prova.

Details

Publication Date
Dec 7, 2015
Language
Albanian
Category
Religion & Spirituality
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): ProphecyFilm.com

Specifications

Pages
450
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
US Letter (8.5 x 11 in / 216 x 279 mm)

Ratings & Reviews