Show Bookstore Categories

PA ASNJË KUSHT

ByRasim Ahmati

Usually printed in 3 - 5 business days
Tashmë doli nga botimi libri me poezi i poetit dhe fjalëurtit të mençur nga Hasi, Rasim Ahmati. Libri ka mbi njëqind poezi të dala nga urtia dhe mençuria e tij në vite, nën një titull mjaft domethënës „Pa asnjë kusht“. „Pa asnjë kusht“ është ndoshta vëllimi i tij i parë me poezi, por në jetërrjedhën e tij, Rasim Ahmati, ka një mal mendimesh dhe ndjesish që lidhen me Atdheun, vendlindjen e tij të dashur dhe me jetën në emigrim në Londër.

Details

Publication Date
Mar 23, 2022
Language
Albanian
ISBN
9781471744112
Category
Poetry
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Rasim Ahmati

Specifications

Pages
165
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
A5 (5.83 x 8.27 in / 148 x 210 mm)

Ratings & Reviews