Search Results: ''

Search

×
×
×
×
13 results for ""
Albanian love cruise By Erion Selmani
eBook (PDF): $2.20
One of the most beautiful adventures. Would you like to be part of this journey?
Albanian love cruise By Erion Selmani
Paperback: $8.99
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
One of the most beautiful adventures. Would you like to be part of this journey?
La crociera dell'amore romantico By Erion Selmani
eBook (ePub): $2.63
(2 Ratings)
Questo libro é una sorta di reality show sul web, Il primo nel suo genere, descritto nel libro. L'amore e l'amicizia indispensabili per rendere il viaggio un sogno di conquista... d'amore.!
La crociera dell'amore romantico By Erion Selmani
eBook (PDF): $3.83
(6 Ratings)
È come un sogno che si realizza. Un romanzo profondo, sensuale ed afrodisiaco, narrato tra fantasia e realtà. La seduzione del lettore sarà dolce e vorace ad un tempo,... More > finché scoprirà se stesso come un viaggiatore tra i protagonisti del racconto. Una crociera scandita da avventure amorose, seducenti ed intensamente eccitanti. Il resto è tutto da scoprire…< Less
La crociera dell'amore romantico By Erion Selmani
Paperback: List Price: $14.06 $9.84 | You Save: 30%
Prints in 3-5 business days
(6 Ratings)
Amore afrodisiaco. Un gruppo di amici organizza un lungo viaggio in crociera. Durante il viaggio nascono dei flirt e storie d'amore. Una delle ragazze diventerà la Principessa dell'amore. Il... More > viaggio prosegue tra tantissime coccole, baci e massaggi, ma anche tante altre cose. Questa é la prima Edizione in italiano.< Less
Ëndrrat e thyera By Erion Selmani
eBook (PDF): $4.14
(2 Ratings)
Libri "Ëndrrat e thyera" është mbi të gjitha krijim i zemrës. I përngjan një kokteji ku ndjenjat gërshetohen me kurajon, çiltërsia me... More > pasionin, ose sakrificat me dhimbjen. Ky roman i shkurtër paraqitet me një tekst të dendur dhe plot ritëm. Është nga ata libra ku secili mund të gjej pak nga vetvetja, veçanërisht të gjithë mërgimtarët e larguar nga trojet e tyre. Shkruajtur në mënyrë lehtësisht të kuptueshme për të gjithë. Lexohet me një frymë! Autori eshte edhe nje blogger i njohur ne boten virtuale shqiptare.< Less
Diario di un emigrante By Erion Selmani
eBook (PDF): $2.64
(1 Ratings)
Il viaggio della speranza in diversi paesi occidentali. Un viaggio pieno di speranze interrotto bruscamente. Alcuni sogni infranti senza pietà. L'identità perduta e ritrovata. E la... More > scoperta di un amore eterno...< Less
Anija e dashurisë By Erion Selmani
eBook (PDF): $3.26
(1 Ratings)
Një krijim mjaft romantik. Disa turista lundrojnë mespërmes Mesdheut në kërkim të dashurisë.Çfarë do të ndodhi me turistët? Shfletoni librin... More > për më tepër. Mos e humbisni, është mjaft i këndshëm! Për shkak të disa fragmenteve me dashuri, këshillohet leximi vetëm për mosha mbi 18 vjeç. Ky është krijimi më i lexuar nga Shqiperia virtuale. Mbi 15 mijë kopje të shkarkuara në internet. Shumë lexues gjatë leximit u bën dhe ndihen pjesë e kësaj aventure romantike. Dhe lind pyetja; Po ti, a do e lexosh ?!< Less
Rikthimi i dashurisë By Erion Selmani
Paperback: $9.57
Prints in 3-5 business days
(3 Ratings)
Autori Erion Selmani rikthehet përballë lexuesit shqiptarë me këtë roman të ri. Kësaj here autori paraqitet krejt ndryshe nga libri romantik "Anija e... More > dashurisë" e tepër më i thellë dhe i pjekur se melankonia apo ndjenjat e romanit "Endrrat e thyera". Krijimi është tejet origjinal dhe argëtues. Më i çuditshmi e, më i këndshmi përsa i përket autorit në fjalë. I bujshëm dhe i paparashikuar. Tronditës dhe joshës. Mahnitës dhe tundues. Lexuesi bëhet pjesë e librit dhe do i duket vetja sikur ndodhet midis skenave aq të këndshme dhe herë të dhimbshme por, pikërisht për këtë arsye ato duken shumë njerëzore, prekëse dhe njëkohësisht ledhatuese. Ngjarjet zhvillohen midis realitetit dhe fantazisë. Atje pra në një vend të papërcaktuar midis qiellit dhe tokës. Njëlloj si në ato çaste kur duam të përgatitemi për një "fluturim" marramendës e spektakolar, mbase imagjinar. Pa harruar se ka raste kur imagjnata bëhet realitet. Dhe, kjo mund të ndodhi tamam atëherë kur nuk e pandehim. Lexoje edhe ti! Zbukuro jetën tënde!< Less
Ëndrrat e thyera By Erion Selmani
eBook (PDF): $4.57
(3 Ratings)
Libri "Ëndrrat e thyera" është mbi të gjitha krijim i zemrës. I përngjan një "Koktej" ku ndjenjat gërshetohen me kurajon,... More > çiltërsia me pasionin, ose sakrificat me dhimbjen. Ky roman paraqitet me një tekst të dendur dhe plot ritëm. Është nga ata libra ku secili mund të gjej pak nga vetvetja, veçanërisht të gjithë mërgimtarët e larguar nga trojet e tyre. Shkruajtur në mënyrë lehtësisht të kuptueshme nga të gjithë, dhe shume thjeshte, e sidomos plot ndjenja. Autori eshte nje Blogger i njohur ne boten virtuale shqiptare.< Less

Top 10

see more >
 
1
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
7
The Auctioneer's Apprentice  A Parable For Living An Abundant Life The Auctioneer's... By Chad Coe
Paperback: $19.99