Search Results: 'Software Architecture'

Search

×
×
×
×
176 results for "Software Architecture"
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
Hardcover: List Price: $29.90 $26.91 | You Save: 10%
Prints in 3-5 business days
Computer organization and design. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterave. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të rëndësishme... More > të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësish se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less
ArchiCAD passo a passo By Joao Gaspar & Natália Turri Lorenzo
eBook (ePub): $23.80
O ArchiCAD é um software profissional e completo para a criação e documentação de projetos de arquitetura, engenharia civil e design de interiores. Pela facilidade... More > de aprendizado e uso, vem conquistando uma legião fiel de usuários ao longo dos anos. O livro ArchiCAD passo a passo, a única publicação em português sobre o programa, pretende mostrar como desenvolver um projeto completo em 2D e 3D, plantas, perspectivas, cortes, tabelas e muitas outras informações totalmente integradas ao desenho, que aumentam a produtividade e reduzem os custos do projeto para escritórios e profissionais liberais. Saiba mais visitando o site http://www.livroarchicad.com.br.< Less
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
eBook (PDF): $6.90
Computer architecture in Albanian language. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterëve. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të... More > rëndësishme të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësisht se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less
Smart Creatures Progettazione parametrica per architetture sostenibili (Ebook) By Cesare Griffa
eBook (PDF): $4.72
Volume n. 36 della collana "The IT Revolution in Architecture" questo libro esplora gli spazi di ricerca che mettono insieme i processi compositivi computazionali con la coscienza verso... More > l'ambiente, alla ricerca di una architettura per una società sostenibile basata sul fare digitale e sulla condivisione della conoscenza. Si tratta di progetti affascinanti che non dimenticano i principi di sostenibilità resi imprescindibili dalla progressiva presa di coscienza dei problemi di conservazione del pianeta ma che il recente sviluppo dei software di modellazione parametrica rende oggi possibile. Cesare Griffa (Torino, 1973) è architetto ed educatore insegna a Torino e all’estero http://cesaregriffa.com. Direttore della collana prima con Testo&immagine e con Birkhäuser e oggi con Edilstampa è Antonino Saggio www.arc1.Uniroma1.it/Saggio/IT/< Less
Smart Creatures Progettazione parametrica per architetture sostenibili (B&W) By Cesare Griffa
Paperback: $10.94
Prints in 3-5 business days
Volume n. 36 della collana "The IT Revolution in Architecture" questo libro esplora gli spazi di ricerca che mettono insieme i processi compositivi computazionali con la coscienza verso... More > l'ambiente, alla ricerca di una architettura per una società sostenibile basata sul fare digitale e sulla condivisione della conoscenza. Si tratta di progetti affascinanti che non dimenticano i principi di sostenibilità resi imprescindibili dalla progressiva presa di coscienza dei problemi di conservazione del pianeta ma che il recente sviluppo dei software di modellazione parametrica rende oggi possibile. Cesare Griffa (Torino, 1973) è architetto ed educatore insegna a Torino e all’estero http://cesaregriffa.com. Direttore della collana prima con Testo&immagine e con Birkhäuser e oggi con Edilstampa è Antonino Saggio www.arc1.Uniroma1.it/Saggio/IT/< Less
Smart Creatures Progettazione parametrica per architetture sostenibili (color) By Cesare Griffa
Paperback: List Price: $31.40 $21.98 | You Save: 30%
Prints in 3-5 business days
Volume n. 36 della collana "The IT Revolution in Architecture" questo libro esplora gli spazi di ricerca che mettono insieme i processi compositivi computazionali con la coscienza verso... More > l'ambiente, alla ricerca di una architettura per una società sostenibile basata sul fare digitale e sulla condivisione della conoscenza. Si tratta di progetti affascinanti che non dimenticano i principi di sostenibilità resi imprescindibili dalla progressiva presa di coscienza dei problemi di conservazione del pianeta ma che il recente sviluppo dei software di modellazione parametrica rende oggi possibile. Cesare Griffa (Torino, 1973) è architetto ed educatore insegna a Torino e all’estero http://cesaregriffa.com. Direttore della collana prima con Testo&immagine e con Birkhäuser e oggi con Edilstampa è Antonino Saggio www.arc1.Uniroma1.it/Saggio/IT/< Less

Top 10

see more >
 
1
B Inspired B Inspired By Brandon Warren
Paperback: $15.99
 
 
 
 
4
19-20: MS V3.0 19-20: MS V3.0 By Liza Cowan
Paperback: $30.00
 
 
 
 
6
Mariposa Mariposa By Joseph Huerta
Paperback: $19.95
 
 
 
 
9
 
 
10