Show Bookstore Categories

AKSIONI I MBLEDHJES SË ARMËVE NË DUKAGJIN (1955/1956)

BySHEFQET DINAJ NAPULAN ZEQIRI

Usually printed in 3 - 5 business days
Punim serioz që i respekton kriteret shkencore dhe metodologjike që kërkohen në një punim të një niveli të tillë. Temë e qëlluar në përzgjedhje. Shumica e gjërave që trajtohen në këtë temë kanë qenë të përfolura deri më tani për faktin se shumica e njerëzve që janë atakuar drejtpërdrejt janë gjallë ose në një formë ose në formë tjetër janë prekur ndaj kësaj gjendje është dashur t’i jepet një kuptim shkencor të trajtohet në nivel tjetër. Prof. Dr. Muhamet Mala- kryetar i komisionit Një punë serioze, një punë hulumtuese, një punë shumë përmbledhëse dhe prezantuese për faktet që i keni gjetur. I përmbush kriteret metodologjike dhe përmbajtësore për punim magjistrature. Punimi është në nivel të dëshirueshëm që na bën të ndihemi mirë se komision dhe institucion që japin gradën shkencore mbi punën që është bërë. Prof. Dr. Ibrahim Gashi- Anëtar i komisionit

Details

Publication Date
Sep 9, 2011
Language
Albanian
ISBN
9781447851974
Category
History
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): SHEFQET DINAJ NAPULAN ZEQIRI

Specifications

Pages
181
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
US Trade (6 x 9 in / 152 x 229 mm)

Keywords

Ratings & Reviews