Show Bookstore Categories

''-Perandori Ilir Mes Deci-DEÇANI"

ByShkelzen Ponari

VYRTYTE ILIRE-Ata ishin.Dhe kjo qenje ishte vetem fillimi i nje epoke ku iliret do te sillnin perandor te ndryshem, gjeni per kohen, qe do te jepnin kontributet e veta duke lene shenja ne ushtri,ekonomi, politike dhe fe deri ne ditet tona. Dy qytete mbajne sot emrin e DECIT-DEÇANI dhe PograDECI Mitra besimi fetar mbizoterues me qytetet e shejta te Mitrovices Juniku dhe Ereniku simbole te besimit te Mitres.

Details

Publication Date
May 31, 2017
Language
Albanian
ISBN
9780244310431
Category
History
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Shkelzen Ponari

Specifications

Format
PDF

Ratings & Reviews