Show Bookstore Categories

MUREVE TË HESHTJES SIME - Poezi

ByTAHIR BEZHANI

Usually printed in 3 - 5 business days
Është ky një shpirt i trazuar kur nga zemra e pëlcitur shperthen kënga e kuqe dhe në të njëjtën kohë edhe kënga e bardhë,si mall i djegur në flakadanin e kaltërsive mallëngjyese. Të shkruash poezi është vërtetë një punë e vështirë,është një mundim qe nuk të lë të qetë asnjëherë.Sepse poeti e ka të rëndë këngën,kur aja pikon gjak,të rëndë e ka barrën e kohës qe e bartë në shpirt Ali Jasiqi, kritik.

Details

Publication Date
Sep 20, 2011
Language
Albanian
ISBN
9781447868651
Category
Poetry
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): TAHIR BEZHANI

Specifications

Pages
143
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
US Trade (6 x 9 in / 152 x 229 mm)

Keywords

Ratings & Reviews