Show Bookstore Categories

DASHURI JUGU

DASHURI JUGU

ByFatmir Terziu

Usually printed in 3 - 5 business days
Në ato vargje gjendet udha, shtëpia, miqtë, gjyshet me përrallat e lashta, të cilat duken sikur kanë dalë nga fletë biblike. Aty ngërthehen ëndrrat e gjalla e të ngrira. Është e kaluara e trishtë, janë dashuri të ngjizura në yje, begonja që varen nën çati. Të gjitha këto, e shkuara, e sotmja dhe e ardhmja janë gdhendur në lëkurën e poetit. Në zemrën e tij flenë mistere të frymëzuara nga jugu në veri, ndalesa është jugu.

Details

Publication Date
Jul 4, 2021
Language
Albanian
ISBN
9781471798504
Category
Poetry
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Fatmir Terziu

Specifications

Pages
167
Binding
Case Wrap
Interior Color
Black & White
Dimensions
A5 (5.83 x 8.27 in / 148 x 210 mm)

Ratings & Reviews