Show Bookstore Categories

KROKAMAT

ByFatmir Terziu

Usually printed in 3 - 5 business days
"Krokamat” është akoma më ndryshe. I shkruar rjedhshëm, me gjuhë të pasur, i saktë në sintaksë, i kompozuar mjeshtërisht dhe rrëmbyes deri në rrjeshtin e fundit, aq sa kur e mbarova kisha dëshirë t’a lexoj sërish. Unë mendoj se pikërisht këtë duhet të ket arti: kur dëgjon një këngë, të kesh më shumë dëshirë për ta dëgjuar sërish kur ajo mbaron; kur lexon një libër, të kesh një dëshirë të fortë për t'iu rikthyer sapo ke mbaruar faqen e fundit, rreshtin e fundit. Jo shume tregime e arrijnë këtë, jo shumë libra. Aq më tepër tani që unë jam në një moshë të tillë, kur kam lexuar aq shumë, dhe habia nga një tekst letrar sa vjen e bëhet më e rrallë. U gëzova aq shumë që lexova një tregim kaq befasues e tronditës." Lazer Stani, Prill 2007

Details

Publication Date
Jun 9, 2007
Language
Albanian
Category
Fiction
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Fatmir Terziu

Specifications

Pages
166
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
Royal (6.14 x 9.21 in / 156 x 234 mm)

Ratings & Reviews